Filtre

Snel en goed

Heb altijd de bestelling de volgende dag in huis. De producten zijn goed en er zit ook altijd een gratis product bij.

Bestelling prima, bezorging slecht

Aangegeven zaterdag tussen 4 en half 9 te bezorgen. Zaterdag mail tussen 11 en 15.45 uur, niet te veranderen. 15 .40 kwam eindelijk de bezorger Bestel dus geen 2 e keer bij Beauty Plaza. Bijna ieder bedrijf bezorgt in ' n winkel in 't Binnenhof. Dit is op loopafstand van de Varenhof (serviceflats)en kan men 't pakketje zelf ophalen.

Vlot en correct

Vlot en correct

Twee van de vier flesjes waren open gegaan

Twee van de vier flesjes champi waren open gegaan tijdens het transport of niet goed dicht gedaan . De flesjes lagen in een doos zonder material om tegen elkaar aan botsen te voorkomen. Er was shampoo uit twee flesjes gelekt .

Ik kan er weinig over zeggen omdat mijn bestelling nog steeds niet is geleverd door DHL

Beauty Plaza is nog aan het onderzoeken waar de bestelling is gebleven maar het blijft op alle fronten stil.

Producten gekregen die ik had besteld, voor een goede prijs! Op tijd binnen.

Snel, mooi assortiment en een leuke attentie erbij

Uitgebreid assortiment, duidelijke omschrijving bij de producten en wat een leuk cadeau erbij.

Altijd supersnel product binnen in huis

Altijd supersnel en goed verpakt! Meestal de volgende dag al in huis!!

Uitstekend!

Alles was perfect: plaatsen van een bestelling eenvoudig en duidelijk. Levering was zoals afgesproken.

Supersnelle levering, goede prijs en netjes verpakt.

Als eerste goed prijs, werd snel geleverd en netjes verpakt.

Aanrader!

Uitgebreid assortiment, mooie kortingen, correcte en snelle levering (met cadeautje surplus).

Prima service!

Prima service !

Duidelijke site

Het is goed en gemakkelijk te kiezen en bestellen. Snelle levering en ook bijzonder goed ingepakt.

Supersnelle levering!

Geen klachten

Zie boven. Artikel in goede orde aangekomen.

Die producten die ik besteld heb

Jammer dat website niet functioneerde.

Ik kon niet alle produkten die ik wenste te bestellen vinden aangezien de website het liet afweten. Ik nam contact op met de chat en het werd mij bevestigd dat er een probleem met de site was.

Goede producten en een snelle levering!

Perfecte producten en levering supersnel zoals ze beloven.

Gewoon goed !

Duurt wat lang voordat je de order ontvangt

normaal altijd tevreden, maar nu niet

normaal altijd op de afgesproken datum, krijg ik mijn pakket. maar nu niet. wel een bericht gekregen dat ze hem gaan inpakken. maar heb nog steeds mijn pakket niet gekregen. 5 dage later. morgen even bellen naar de klanten service. reactie op de aanbevelen: normaal zou het een ja zijn, nu even wachten op reactie klantenservice.

Toplevering!!

Bestelling en levering verliep vlekkeloos!

Keurig geleverd

Niks mis met de bestelling maar op de website staat duidelijk; Voor 17.00 besteld, de volgende dag in huis. Ik had de bestelling voor 14.00 besteld maar was de volgende ochtend nog niet verwerkt. Dus dat viel wel een beetje tegen.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG