Filtre

Super snel geleverd

Super eerste ervaring

Super thx

Thanks for the quick delivery; and the super price for the product

Helemaal tevreden.

Goed ervaring.

Gekregen wat ik besteld had

Ook leuk, een presentje bij de bestelling.

Verkeerd produkt geleverd

Zie boven

Goed assortiment en klantgericht

Zo kan het dus ook: eerlijk, prettige zakelijkheid, no nonsense, attent

zeer vlot

snelle bestelling vlotte bezorging goed verpakt

Mijn eerste ervaring is goed

Goed, op tijd bericht van verzending en aankomst.

Leuke aanbiedingen, snelle levering en ook leuk, n presentje erbij!!

Retour geweigerd

Mijn retour werd geweigerd en aan mij geretourneerd. Daar was ik niet blij mee. Ik vind dat niet klantvriendelijk. Soms moet je een klant gewoon in ere houden, al vind je het niet fijn dat een klant een artikel om welke reden dan ook retourneert. Het is beter om zo min mogelijk discussies aan te gaan met een klant, want die is koning. Ik ben dan ook niet van plan om hier weer te kopen.

goede ervaring

goede ervaring alleen het "gratis monster" had niets te maken met producten die ik bestelde eigenlijk was het een product voor een man

Leuke aanbiedingen en snelle levering.

Ik gebruik al lange tijd Kerastase en bevalt me heel goed. Nu bestel ik deze online bij BeautyPlaza, zij hebben aantrekkelijke aanbiedingen en het wordt snel geleverd.

Prima prijs voor prima product

Ik heb de gezichtscrème van Clinique gekocht. BeautyPlaza had de beste prijs en ik kreeg er ook nog een gratis handcreme bij. De gezichtscrème werd snel geleverd, conform afspraak.

Helemaal geweldig

Goede site, zeer snelle bezorging, gewoon top

Snel en goed

Duidelijke website, snelle levering en goed product! Top !!

Top producten, beste prijs!

Altijd goede producten en een ruime keuze. Leuke acties en kortingen, waardoor je je favoriete producten tegen een goede prijs snel geleverd krijgt! Ook is de klantenservice vriendelijke en reageert snel op al je vragen. Ik vergelijk altijd de producten die ik wil en Beautyplaza is altijd het goedkoopste, daarom bestel ik voortaan altijd bij jullie.

Beauty Plaza levert altijd en met extra aandacht

Ik kreeg mijn artikelen binnen 2 dagen thuis en met een goede korting. Als extra cadeautje kreeg ik een heerlijk ruikende handcreme. Ze stellen mij nooit teleur

Snelle levering, prima producten

Ben heel tevreden over de snelle levering en de prijs-kwaliteit van de door mij bestelde producten. Leuke acties, klein cadeautje erbij…Superleuk!

Snelle verzending, helaas was de verpakking beschadigd

Snelle verzending, wel melding gemaakt bij de klantendienst dat de cadeauverpakking beschadigd was bij aankomst, dit werd als verbeterpunt meegenomen.

Ik bestel mijn goederen altijd met Beauty Plaza! Heel erg blij mee!

Snel geleverd volgens verwachting

Zeer snelle en correcte levering.

Top webwinkel.

Prima ervaring

Goede prijzen en een snelle levering, voor herhaling vatbaar!

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG