Slechtste klantenservice ooit
Ik heb haarvitamines gekocht. Nadat ik het doosje heb ontvangen is de kleur groen terwijl de gummies blauw horen te zijn en de smaak is anders.
Dit vraag ik na bij de klantenservice of dit wel in orde is aangezien ik ook zwanger ben. Waarop ik een antwoord krijg: Op de site staat dat het beperkt houdbaar is.
Beperkt houdbaar heb ik alle begrip voor, maar toen keek ik naar de data en was de houdbaarheid reeds verstreken. Bij bestelling mag ik toch hopen dat ik een product krijg dat in ieder geval op de dag van levering nog houdbaar is.
Hierna kreeg ik nog steeds geen excuses en nogmaals de opmerking dat er op de site staat dat het beperkt houdbaar is. Ik mag het doosje terugsturen en dan krijg ik mijn geld terug. Echter vind ik dat ik geen moeite moet doen om dit nog helemaal terug te sturen, retourlabel ergens te printen aangezien ik geen printer heb en naar het postkantoor te gaan, voor een doosje wat over de data is.
Na deze opmerking, heb ik nog steeds geen excuses ontvangen.
Belachelijk, jullie klantenservice kan nog een hoop leren. Neem een voorbeeld aan Bol.com.