Filtre

Ik kreeg er nog een leuk cadeautje bij.

Product zoals omschreven

Goed prijs kwaliteit verhouding. Netjes en op tijd geleverd

Geweldig snelle levering

Goed verpakt, duidelijk met aandacht verwerkt

Snel geleverd en goede prijs

Producten voldeden aan mijn verwachtingen en waren een stuk goedkoper dan elders door actieprijs. Netjes verpakt en op tijd geleverd.

Veel producten en snelle levering

Super product

Ik gebruik Salvia al sinds mijn 17e jaar en ben nu 54. Heb altijd last gehad van overmatig transpireren over mijn hele lichaam. Ik schaamde me ervoor, voelde me erg onzeker. Heb al heel wat soorten en merken Salvia geprobeerd, de ene werkte niet goed/minder of het was me te duur. Salvia officinalis gebruik ik nu ca een half jaar en werkt heel goed bij mij. Ben blij dat ik deze druppels gevonden heb en ze zijn niet duur.

Perfecr

Snelle bezorging, netjes verpakt. En er zat een kadootje bij!

Levering goed verpakt Mooi op tijd geleverd Goed product

Vlotte service!

Prima prijs kwaliteit verhouding en snelle bezorging!

Xoals altijd concreet en hulpvaardig

de mensen van de service desk prima zie boven De website toch wat lastig voor mij om specifieke zaken te vinden Betaling van priducten die doorbesteld zijn door medewerkers is wat omslachtig eerst nota dan wachten voordat je een mIl krijgt waRmee je via je bank kunt betalen

Supersnel geleverd! Alles prima

Ik zou zeker weer kopen hier

Goede prijs, snel geleverd.

Goede prijs, snel geleverd. De order werd wel in een achterlijk grote verpakking verzonden met veel extra opvulling. Onnodig en verspilling. Hierdoor zal ik niet nogmaals bestellen, maar in de winkel kopen. Door snelle levering en duidelijke emails zal ik Beautyplaza wel aanbevelen.

Gewoon goed!

Prima ervaring, snel en goed!

Alles perfect

Eerste keer iets besteld en alles is perfect gegaan.Top!!!

Altijd super!

Fijne producten en hele snelle verzending! En altijd een leuk cadeautje erbij! Top!

Scherpe prijzen en snelle levering

Scherpe prijzen van goede producten. Snelle levering, erg fijn!

Er valt niets te verbeteren

Lastige levering

DHL ophaalpunten probleem

Zeer tevreden over BeautyPlaza!!

Snelle levering Keurig verpakt Leuk een kadootje erbij!

Wederom Super geregeld - goede producten en snelle service!!

Goede prijzen en snelle levering

Vele acties waardoor je aan een goede prijs kan aankopen. De levering was ook snel.

Slechtste klantenservice ooit

Ik heb haarvitamines gekocht. Nadat ik het doosje heb ontvangen is de kleur groen terwijl de gummies blauw horen te zijn en de smaak is anders. Dit vraag ik na bij de klantenservice of dit wel in orde is aangezien ik ook zwanger ben. Waarop ik een antwoord krijg: Op de site staat dat het beperkt houdbaar is. Beperkt houdbaar heb ik alle begrip voor, maar toen keek ik naar de data en was de houdbaarheid reeds verstreken. Bij bestelling mag ik toch hopen dat ik een product krijg dat in ieder geval op de dag van levering nog houdbaar is. Hierna kreeg ik nog steeds geen excuses en nogmaals de opmerking dat er op de site staat dat het beperkt houdbaar is. Ik mag het doosje terugsturen en dan krijg ik mijn geld terug. Echter vind ik dat ik geen moeite moet doen om dit nog helemaal terug te sturen, retourlabel ergens te printen aangezien ik geen printer heb en naar het postkantoor te gaan, voor een doosje wat over de data is. Na deze opmerking, heb ik nog steeds geen excuses ontvangen. Belachelijk, jullie klantenservice kan nog een hoop leren. Neem een voorbeeld aan Bol.com.

zoals altijd correcte levering

zoals altijd correcte levering

goede aanbieding.

goede prijs , correcte levering.

Parfait

très bien