Filtre

Top hoor,snelle levering van de producten

Goed Ga zo door

Fijne website, leuke aanbiedingen, goede informatie en snelle levering.

Zie bovenstaand.

Snelle levering van je favoriete producten!

Ik heb onlangs producten van Kerastase besteld via de website van BeautyPlaza. Snelle levering, lage prijzen en goede recensies.

Slecht

De juiste bestelling niet ontvangen. Betaald voor 2 grote verpakkingen en de kleine gekregen

Gewoon perfect!

In 1 woord: perfect. Hele snelle levering & een goede eerste ervaring! Hier kom ik zeker terug!

Bestelling verliep goed

Snelle levering van Kwaliteits producten

Nog niets ontvangen

Besteld maar helaas nog niets ontvangen

Niet goed

Eerst de verkeerde zending ontvangen. Contact opgenomen.er werd meteen het bestelde verstuurd maar de retour bon zat er niet bij.hierover gebeld. De retour bon is mij nu per email toegestuurd. Kleine slordigheden die niet mogen voorkomen. Ook bij DHL liep het niet goed. Het bestelde zou afgelopen zaterdag bezorgd worden. Uren gewacht toen ik om 18 uur op de track en trace code keek zag ik dat de bestelling vertraagd was en maandag geleerd zou worden

Keurig verzorgd en snel geleverd attent

Grote fles shampo met proteine en 2 crespoelinhg gekocht. Snel verstuurd. Keutig verpakt en werd verrast door best een grote gratis proefles met shampo proteine van hun eigen merk! Chapeau!

Super snelle service!

Binnen s’avonds besteld de volgende dag geleverd! Hoe fijn is dat

Snelle verzending, goede prijs, goed verpakt en als extra een klein kadootjes erbij

Alles perfect verlopen snelle levering.

Mooie producten, een goede en snelle verzending

Ik bestel al een langere tijd de producten van La Roche Posay bij Beautyplaza. Ik raad de website ook aan in mijn omgeving, gezien de snelle leveringen. Soms zijn producten niet op voorraad, maar ik heb nooit langer dan een week moeten wachten tot ik het product weer kan bestellen. Stiekem vind ik de kleine cadeautjes bij 'n bestelling ook erg leuk.

Snel geleverd, een fantastische geur L’Oréal touche

Super snelle verzending en alles was goed ingepakt.

Altijd goed

Prima en snel geleverd!

Snelle levering! Veel keuze

Veel keuze in producten en snelle levering Ik heb gekozen voor de shampoo en conditioner van Goldwell

Heel positief

Pakketje was in orde en op tijd.

Snelle levering en prijs van de producten prima!

Geweldig!!

Duidelijke site. Prachtige producten voor zowel man als vrouw. Zoek niet langer maar koop bij dit adres. Ook de levering was prima in orde.

snelle levering, gratis schampoo

Mijn bestelling heb ik snel thuis ontvangen en ik werd nog verasst met gratis schampoo van eigen merk die bleek fijn voor mijn haar zijn.

Verzorgde service

Snelle en verzorgde service. Top!

Hele goede service

Ging in eerste instantie fout maar werd onmiddellijk hersteld. Heel goed

Al vaker producten besteld en vaak leuke aanbiedingen. Snelle levering en goed verpakt. Altijd een presentje in de doos.

Supersnel

Snel, goedkoop en een attent sampleen cadeau. Niets mis mee.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG