Filtre

Enjoy LIFE

Enjoy LIFE

Uitstekende service en assortiment

Bestelgemak is uitstekend en ze bieden een ruik assortiment aan haarproducten. Ik kende ze nog niet, maar vanaf heden zal ik vaker een bestelling plaatsen. Ik vond het ook leuk dat ze een cadeautje gaven (shampoo van eigen merk). Zo trek je klanten aan!

Zeer tevreden met snelle levering en de prijs was lager dan bij andere webshops

Volgende dag bestelling geleverd en netjes verpakt!!

Duidelijke site,snelle levering.. Gewoon goed.

Perfect!

Prima site, snelle levering, scherpe prijzen! Ook nog een cadeautje bij de bestelling! Een aanrader! Zeker!!

Snelle levering betaalbare prijzen

Prima service.

Snelle, correcte levering.

Altijd correcte levering

Altijd correcte levering, en gratis geschenk

Top?

Fijne duidelijke site om te bestellen en snel bezorgd

Heel snel geleverd

Eerste keer besteld bij Beauty Plaza en her is ne bevallen. Snelle levering, echt een aanrader

Vakkundig en zeer vriendelijk geholpen.

Na een paar doorverwijzingen ben ik bij de winkel van beauty plaza terecht gekomen. Daar werd ik te woord gestaan door een zeer vriendelijke en vakkundige dame. Ze kon al mijn vragen beantwoorden en heeft me geholpen met de receptuur van de haar verf. Na dit telefoontje heb ik mijn haar geverfd en het resultaat is prachtig. Nogmaals veel dank en hulde voor deze vriendelijke dame. Vriendelijke groet, Nikolien

Gewoon goed

Snel bestellen en snel leverbaar

Fantastisch!

Op tijd bezorgd. Prima prijs voor het product, en de kleine attentie worden erg gewaardeerd! Blijf zeker bij jullie kopen.

Goede producten en snelle levering

Service friendly

Having ordered 5 products, only 4 arrived. I called customer service and they immediately verified what had been sent out, acknowledged the packing error, and sent out the missing item on the same day! It arrived the following day. Excellent service, friendly person on the phone and a super efficient response! Amazing!

snel en netjes verpakt

levering zoals afgegesproken

Bestelling netjes en op tijd geleverd.

Heel veel keus. Goedkoper dan in de winkel. En goeie service. Snel levering SUPER

Vlot besteld snel geleverd

Goede service,volgende dag had ik mijn bestelling op tijd thuis

Positief!

Wat ze zeggen doen ze ook. Duidelijke berichtgeving.

Alles zoals verwacht

Pakket op tijd gekregen. Ben blij met de producten! Alles in orde.

Perfect bedrijf.

Bestellen van producten en zeer vlotte levering conform het bestelde.

Prima webshop veel keus en mooie prijzen! Ik kom hier terug’

Pakket niet ontvangen na 1 week

Bestelling zou maandag 25 juli moeten arriveren bij DHL afhaalpunt. Maandag 1 augustus melding contact opgenomen met klantenservice Beautyplaza dat het pakket nog steeds mist. Het blijkt onduidelijk waarom het pakket niet verstuurd is. Één product is niet meer op voorraad inmiddels. Afgesproken dat ik na mijn vakantie, in de week van maandag 15 augustus contact opneem met Beautyplaza om afspraken te maken over levering van het pakket. Dit is per mail bevestigd door Karin van de klantenservice. Wordt vervolgd

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG