Filtre

Flesjes shampoo werden netjes en snel bezorgd. Wat mij aangenaam verraste was het extra flesje shampoo eigen merk van 100ml voor het vliegtuig. Heel attent. Dan je wel.

super snel

Super sneller service en verzending

Prima webwinkel!

Groot assortiment, gebruiksvriendelijke website, redelijke prijzen en snelle levering.

Slecht,kunnen niet rekenen

Nul sterren

Helemaal goed

Goede website, gunstige prijs en snelle levering met een extra cadeautje.

Gewoon netjes

Net zoals altijd super

mijn bestelling maandag geplaatst en dinsdag reeds in huis dat noem ik nu eens service naar de klant toe doe zo verder en steeds goedkoper dan in de parfumerie of andere websites zal nog dikwijls bij jullie bestellen vanwege een zeer tevreden klant grtjs Haanen katia

Goede prijs voor producten en snelle levering.

Goede korting, ruime keuze en snel en netjes thuisbezorgd Incl. Leuke proefjes.

Tevreden

Tevreden

Uiteindelijk mijn geld terug gevraagd

1e keer ontving ik maar een deel van mijn bestelling, dit werd snel en accuraat opgepakt door de medewerker van de klantenservice. Helaas ontving ik de 2e keer wederom niet de volledige bestelling. Ik kreeg een bon van 5 euro, en moest dan alles zelf maar opnieuw bestellen omdat het product niet op voorraad was. Natuurlijk niet mee akkoord gegaan, heb mijn geld terug gevraagd, de eerste keer kreeg ik het excl verzendkosten terwijl de afspraak was incl verzendkosten, na contact is dit ook netjes terug gestort. Maar dit is natuurlijk niet wat je wilt als klant. Zou er dan ook niet snel weer bestellen.

Altijd snelle verzending

Heel goed, snelle verzending en als er iets mis gaat wordt het opgelost

Heel snel opgestuurd!

Dank jullie wel voor de gratis shampoo, heel blij mee.

Op tijd, overzichtelijke tracking, mooi product ontvangen!

Ik was super verrast en tevreden over de snelheid.

Ik bestelde altijd bij een webshop waar ik nu niet meer terug ga. De mooie merken, snelheid en de verrassingen. Het kwam mij klant vriendelijk ove4.

goed geregeld ,en vlug bezorgd

goed geregeld !

Veel aanbod, scherpe prijzen en snel in huis.

Zeer spoedige en correcte levering.

Vlugge en correcte levering.

Bestelling de maandag gedaan woensdag al aan huis

Super snelle levering!!

Goede bestelling!

Mijn ervaring was prima, altijd leuk die kleine cadeautjes!

Goed en snel

Snel en soepele afhandeling!

Blij met mijn mascara, heel goed spul! En het werd supersnel en netjes geleverd.

super

Fijne service

Snelle levering!

Super snelle levering en erg leuk de extra producten welke je bij je bestelling gratis ontvangt!

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG