Filtre

Goede ervaring

Goede service makkelijk te bestellen, en veel keus!

Binnen 1 dag geleverd, keurig verpakt en de klantenservice helpt je goed binnen een paar uur reactie

Heel fijne service

Prettig apparaat kort in bezit

Apparaat beval me wel alleen droog gebruikt wel branderig nadien. Betwijfel of het nat scheren wel zo goed ga als beschreven daar het aansluiting van de stekker snoer niet afdichtend is. Mogelijk is de duurdere apparaten wel beter.Maar weet niet of een eenmalig gebruikte om te ruilen is

Heel goed en snelle levering

Altijd prima

Goede duidelijke website Prima prijzen Groot assortiment Leuke kadootjes Ga zo door

Prima shampoo voor een redelijke prijs.

Al twee keer gebruikt en mijn haar voelt zacht en soepel aan.

goede prijzen en snelle levering

dito

Alles ging prima!

Bestellen en alle berichtgeving over bezorging heel goed. Producten met korting, leuke proefjes. Kortom hele goede ervaring.

Delivery

DHL could not deliver the goods home because the letter D was missing next to my house number.

Snelle levering.

Goede ervaringen met Beauty Plaza. Mijn vaste website waar ik mijn shampoos en conditioners bestel.

Geweldig!

Een fijne ervaring. Leuke webshop, veel artikelen en zeer goede prijzen. Snelle verzending en ook leuk, wat monstertjes erbij. De klantenservice is zeer behulpzaam.

Super snelle levering

Snelle nette levering. Netjes verpakt voor verzending

Heel tevreden

Direct geleverd.met nog leuke kadootjes erbij

Zeer goed en snel!

Ik koop graag persoonlijke verzorgingsproducten hier vanwege de scherpe prijzen en de goede en snelle service

Correct en snel geleverd met extra cadeautje

Steeds correct, snel geleverd. En bovendien qteeds een extraatje erbij.

Hele goede klantenservice!!

Twee keer een bestelling geplaatst. Eerste ging helemaal goed. Bij de tweede bestelling was een deel niet geleverd. Ik kreeg de klantenservice meteen aan de lijn. De dame heeft het direct opgelost. Dat verdient een hele goede beoordeling! Daarnaast is de prijs/ kwaliteit-verhouding ook goed. Ook niet onbelangrijk toch!

Snel en efficiënt

Was een beetje sceptisch. Kende de site niet maar zeer tevreden.

Producten geweldig! Retourkosten erg hoog!

De producten van Kérastase zijn geweldig! ik had me vergist in de bestelling en moest een product terug sturen. Dit kostte me €6,95! Als ik nu het juiste product alsnog wil bestellen kost me dat nog een keer verzendkosten. Dat maakt het product wel erg duur. Een omruil service zou mooi zijn. Nu koop ik het product ergens anders.

Keurig verpakten snel

Fijne webshop

Snel geleverd en fijne producten

Snel en correct

Snel en correct

Prima geholpen en keurig afgeleverd.

Niets op aan te merken.

Prima,

bestelling ging snel. Pakket prima ingepakt en snrl geleverd.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG