Filtre

Qua prijsvergelijking de goedkoooste

Leuk cadeau bij de (snelle) levering!

Beauty Plaza levert snel en goed! Verder een extraatje bij de bestelling is altijd leuk! Een zeer goede ervaring met Beauty Plaza dus!

Super snel geregeld

Goede ervaringen. Snel geleverd.

Fijne aanbiedingen

Shampoo is een fijn product. creme heb ik al eerder gekocht. Ik heb daar goede ervaringen mee.

Zeer tevreden over de gekochte producten

Wordt steeds vriendelijk en vlot geholpen door alle medewerkers, Top.

Snelle levering en lage prijs.

Alles prima geregeld en afgeleverd.

Alles prima geregeld en afgeleverd

Super goed producten qua prijs en kwaliteit

slecht

ik heb andre product

Helemaal top

Goeden aflevering Leuke presentje bij m’n bestelling

Lastig zoeken maar snel geleverd

De producten vinden kost me iets meer tijd op deze site, maar enorm tevreden met de supersnelle bezorging

Goed en snel

Goede produkten, prima prijs en snelle bezorging. Het extra flesje handgel wordt gewaardeerd.

Bestelling en levering ging snel. Blij met de service.

Snelle levering, keurig verpakt

Verwarrende bezorging

Ben tevreden over het bestellen, maar het bezorgen was deze keer erg verwarrend en irritant.

Levering en prijs alles was prima.

Ik ben tevreden.

Snel en goed

Bezorging zoals aangegeven op de website is aangegeven en helemaal gied met een leuk presentje erbij en proefmonsters. Super

goede service

goede service en leuke gifts bij mijn bestelling ontvangen!

Snel en secuur

Prima service, bezorgtijd exact.Geen problemen

Goede producten optijd bezorgd

Op tijd en fijne ervaring met leuke samples

Aanrader!

Leuke website met groot aantal producten met een fijne korting. Vlug geleverd met extra cadeautje en staaltjes.

onrust

Ik ben geen fan van DHL, ze houden u en mij voor de gek. Tussen 13.15 en 17.15 zou het pakje bezorgd worden. Om 17.32 schrijven ze dat het pakje is bezorgd. Dat was niet zo en geeft veel onrust. Voor mij was het niet de eerste keer, dus dacht ik het komt morgen wel. Inderdaad volgende dag staat pakje voor de deur omdat ik niet thuis was. Geen fijne situatie en ook niet aangekondigd. . Volgens zeggen doen ze die bezorgmelding om te suggereren naar u toe, dat zij de beloofde "zelfde dag bezorgd" op deze manier handhaven. Wees eerlijk en zeg dat het pakje is vertraagd. Heb liever met post.nl te doen. Veel betrouwbaarder.

makkelijk en duidelijk

Uitmuntend

Een heel vriendelijk medewerker van de zaak in Sluis leidt me naar de site als blijkt dat het gewenste product niet meer aanwezig is in de zaak. Daar vind ik onmiddellijk terug wat ik wil. Perfecte service, uitmuntende keuze en de volgende dag thuis afgeleverd !

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG