Filtre

Fijne haarspray besteld Kadootje en monstertje erbij leuk gebaar

Uitzoeken, Bestellen, Ontvangen

Het gezochte produkt gevonden , besteld en binnen 2 dagen in huis , service

Snelle levering, alles in orde.

Tot nu toe steeds alles in orde, vlotte levering en een vrij goede prijs.

Voor het eerst klachten over de bezorging

De producten zijn goed. Echter de bezorging was een week later. Veel berichten van de bezorger ontvangen deze werden telkens weer gewijzigd.

Teleurgesteld

Mijn pakket is zoekgeraakt, krijg bedrag niet retour omdat de bestelling niet bij hun is terug gekomen. Geen begrip dat DHL daar verantwoordelijk voor is en ik niet. Oplossing bestelling nogmaals opsturen helaas is ook deze bij DHL verkeerd gesorteerd en nog steeds niet boven water. Benieuwd wat de reactie hierop gaat zijn. Ze hebben nu 2x 60 verstuurd terwijl ze het op hadden kunnen lossen met 1x 60 eur terugstorten. Ik zal hier nooit meer een bestelling plaatsen dat is zeker.

Snelle verzending met superleuke kadootjes!

Het is duidelijke website met een groot aanbod!Bestellen was zeer eenvoudig en ga zeker nogmaals op de site neuzen!

prima geregeld

goed verzorgd en alles prima geregeld. ook de levering is prima te volgen kom zeker de volgende keer bij jullie terug

Snelle service!!

Altijd snel binnen als ik bestel!

Veel keus, leuk om een cadeautje en sample bij mijn bestelling te ontvangen, geen verzendkosten bij een bestelling boven een redelijk bedrag. Wel 2 opmerkingen: bij de bestelling is het overzicht niet duidelijk genoeg, waardoor ik nu onbedoeld 2 dezelfde producten heb besteld. Verder wijkt de prijs op de site af van die in de bevestiging. Onhandig omdat ik voor iemand anders een product heb besteld.

Goede en complete levering. concurrerende prijs

Zie hier boven

Netjes en snel

Leuke aanbieding met 25%korting,helaas 1 paar werkschoenen vielen veel te ruim met mn eigen maat. Dus retour verzonden,nu afwachten wanneer ik mn geld ontvang. Wel heel netje bericht ontvangen dat ze aangekomen zijn. Wordt netjes op de hoogte gehouden over verzending.top

super goed :)

alle producten komen altijd snel aan, altijd voor een goede prijs en de cadeautjes erbij zijn echt enorm leuk! de cadeautjes zijn ook echt goede producten waar ik altijd echt van kan genieten. hierdoor koop ik altijd bij beautyplaza en niet ergens anders.

Ik kom zo vinden wat ik wilde hebben en de bezorging was ook perfect

Niet de beloofde levertijd en op het verkeerde adres

Voor 17u besteld volgende dag in huis, helaas niet. En niet op het afleverpunt, maar op het factuur adres. Jammer!

Een flop

Het pakket is nog steeds niet aangekomen. Twee pakketten werden op hetzelfde moment aangeboden maar omdat we niet thuis waren naar postpunt gebracht. Het pakket van jullie is nog steeds niet aangekomen bij het postpunt. Vreemd en heel erg jammer. We kozen ook voor jullie omdat de levering de dag nadien zou plaatsvinden maar dat was ook 2 dagen wachten en dan liep het mis. Deze fout ligt wel bij b-post maar jullie merkten deze fout niet op.

Goede service, professionele artikelen

Ik heb alleen maar goede ervaringen, makkelijk bestellen, snelle en goede levering en normale goede artikelen.

Bestelling snel bezorgd

Blij mee!

Fijne producten, mooie prijs!

Gewoon perfect

Super leuk dat ik naast mijn bestelde producten nog 2 leuke cadeautjes heb mogen ontvangen. Heel attent :).

Altijd op voorraad En snel bezorgd

Fijne winkel

Veel keus :)

Prima aanbiedingen snelle levering

Super webshop

I vind niet zo goed met de actie.

Ik heb de actie 3+1 gratis. Maar als heb ik de products geen 1 gratis. Why your website shown 3+1 gratis Not shown 4+1 gratis ?

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG