Ruime sortering, overzichtelijke website en snelle bezorging

BeautyPlaza NL heeft een ruime sortering voor schappelijke prijzen. De producten zijn makkelijk te vinden in de overzichtelijke website. Het door mij bestelde product (Maria Nila styling Cream) is de volgende dag al bezorgd.

Zeer correcte , vlotte en vlugge bediening tegen een scherpe prijs

Zeer correcte , vlotte en vlugge bediening tegen een scherpe prijs

Product ok maar levering niet!

Snelle levering doch product wordt gewoonweg afgeleverd op een ophaalpunt alhoewel een leveradres ingegeven wordt! (leverancier zelfs niet gezien)! Dus, gewoon een dagje werk missen voor niks! Voor levering op adres dus gebuisd!

snel geleverd

Snel geleverd. Twee extra producten ontvangen die ik niet ga gebruiken, zonde dus. Doe mij maar korting. Of vraag even of ik het hebben wil...

Mijn bestelling kwam de volgende dag al en was goed verpakt!

Vandaag besteld, morgen in huis! TOP!

Hele snelle levering.

Lage prijzen en snelle levering

Mijn Kerastase shampoo is bijna altijd hier het voordeligste geprijsd. Ook fijn dat er geen verzendkosten in rekening worden gebracht.

Helaas waren twee flesjes van mijn bestelling gebroken dus j leeggelopen in de verpakking. Hier een foto van gemaakt en contact gezocht met de klantenservice. Zeer vriendelijk en correct te woord gestaan en vandaag twee nieuwe flesjes gekregen.

Super.

Goede prijs, snelle levering.

goed product uitstekende snelle levering

zie boven

groot assortiment , vaak extra korting en altijd een extra presentje .

Prima en snel.

Prima en snel

Mijn producten werden snel en perfect geleverd.

top service

Goede producten aan hele scherpe prijzen binnen de 24u geleverd. Hoe makkelijk kan het zijn?

snel en voordelig

eigenlijk spreekt het bovenstaande voor zich. de website is overzichtelijk, de bestelling wordt snel afgeleverd en het aanbod is voordelig

Zoals altijd goed !

Volledig tevreden

Bestelling is heel vlug geleverd en er zat een klein kadootje bij,niet nodig,maar wel attent

snel en betrouwbaar

Ik bestel al jaren een product (Lakme Teknia) dat ik nergens anders kan vinden voor de prijs en leveringssnelheid als bij BeautyPlaza

Top geregeld

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Gewoon goed!

Snelle en nette levering. En altijd een leuk kadootje erbij☺️

Altijd correct

Ondertussen al een paar keer besteld bij jullie. De producten worden altijd netjes en snel geleverd. Het cadeautje erbij wordt enorm geapprecieerd

Snelle levering.

Snelle levering van goede producten.

Prima geregeld

De bestelling was correct en snel bezorgd

Makkelijk te bestellen. Snel geleverd.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG