Alles ging super

Snel en goed

Netjes geleverd!

Snel. Goed verpakt. Extra item cadeautje.

Goede eerste ervaring.

Alles zoals het hoort

Prijs, levertijd, product zijn helemaal in orde. Een aanrader om hier te kopen.

zeer vlotte en correcte levering.

Tellkens zeer goede ervaring bij bestelling. Hartelijk dank voor de vlotte verwerking.

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring voor herhaling vatbaar

Vlotte levering,en een gratis product Bij de bestelling,bedankt

Zeer snelle levering en zat nog een klein cadeautje bij de bestelling, heerlijk hand cremetje. Super bedankt.

Product besteld, waar ze maar 1 van hadden en landelijk uitverkocht, was gelijk de volgende dag in huis. Ook is de klantenservice vriendelijk en behulpzaam.

Goede website en snelle levering!

Ik gebruik dit product al jaren naar volle tevredenheid!

Netje op tijd geleverd en nog bedankt voor de heerlijke handcrème

Recommended

Goede prijs, snelle levering

Snelle levering, goede producten

Kwaliteit en priijs super Netjes afgeleverd met een leuk presentje erbij.

Ik bestel vaker!

Prima! Snelle levering! Goede prijs! En erg leuk een cadeautje erbij. Een aanrader!

Uistekend

Hellemaal top, Top service

Beauty Plaza sold me fake CND Shellac, customer service makes me pay for shipping to return it

It is a scam. You buy a fake product at the price of a real one, you want to return it, and Beauty Plaza makes you choose from the shipping methods provided (with a predefined price). You have to return at your own expense, they make money on shipping.

Snelle bezorging

Goed verpakt en snelle bezorging

Duidelijke info. Goed verpakt. Zou wel leuk zijn om het cadeautje meer te veranderen. Ik heb nu 7 handcremetjes staan.

Goed en snelle levering

Heldere site

Leuke prijzen, maar zeer weinig aandacht voor service

Bij ontvangst van het slecht vinpakte pakket bleken de zes flesjes haarlak allemaal gedeukt, bij drie ervan zat de dop los in de doos, dus hoeveel was er al uit de bussen? en dit bij een bestelling van 115 euro. We kunnen het terugsturen of 5 euro korting krijgen bij een volgende aankoop, aangezien we nu op vakantie gaan hebben we geen zin in het terugsturen en wachten op de volgende zending en ze denken toch niet dat we nog een keer bij deze club bestellen

fijn en snel geholpen

fijn en snel geholpen

Gemakkelijk en snel geleverd

De bestelling was zo geregeld en de volgende dag in huis Jammer dat niet alles op voorraad was

Verkocht niet het product dat op de site stond

Ik had een product besteld (Marie Stella Maris Courage des Bois No. 76 Courage de Bois waarom ik het product kocht) De site heeft mij No. 14 gegeven en na contact opgezocht te hebben met ze. Wilde ze het niet rechtzetten.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG