Snelle levering en aantrekkelijke prijzen. Leuke aanbiedingen

Snelle levering en aantrekkelijke prijzen. Leuke aanbiedingen

geen medewerking voor mijn vraag

Ik bestel altijd de haarproducten van Redken bij jullie. Vorige week een order geplaats.(1462063). Een product wat ik wilde bestellen (styling volumine Touch Control 05) was al een aantal weken niet op voorraad. Om geen verzendkosten te hoeven betalen heb ik toen maar 2 styling hairsprays besteld. Een dag later kreeg ik een mail dat het product weer op voorraad was. Helaas net te laat. De klantenservice gebeld met de vraag of ze mij dit product zonder verzendkosten konden sturen maar helaas kreeg ik daar geen medewerking in. Erg jammer. Misschien dat jullie hier toch iets in kunnen betekenen

Snel en goed geleverd

Er was wel iets oponthoud in de levering maar dat was 2 dagen, dus is eigenlijk niet noemenswaardig

Snel en goed geleverd

Slecht en veel te duur!

Aanbieding onduidelijk op internet, bij dit bedrijf betaal je veel te veel.

Slecht. Te duur. Aanbieding onduidelijk op internet, bij dit bedrijf betaal je veel te veel.

Slecht. Te duur.

Product zoals verwacht goeden snel geleverd

Ben super tevreden!

Er was een super leuke actie! Ik kreeg er wel 7 cadeautjes bij en het werd super snel geleverd. Ik las eerst wat slechte reviews op internet, twijfelde eerst even hierdoor. Maar er is niks van waar, ik heb alles wat ik nodig had kunnen bestellen met een flinke korting! Ik raad het iedereen aan.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG