Mijn producten zijn nig steeds niet geleverd

Ondanks. Voor 17 uur op 24 nov besteld zijn mijn producten vandaag (29 nov) nog niet geleverd en er lijkt ook geen enkele voortgang in te zitten. Er wordt naar dhl verwezen die mij vervolgens weer terug stuurt naar beauty plaza. Ik snap een dag of twee vertraging vanwege drukte maar dit is niet ok.

Prima . Snelle levering

Super snelle bezorging

Vind het fijn dat mijn champo Altijd met een leuk presentje word geleverd

Goed product, vlotte levering

Goed product, vlotte levering

Netjes en snel

Mijn ervaring is heel goed en netjes verpakt.

Teleurstellend

Op Maandag besteld en op zaterdag is de zending alleen nog maar aangemeld bij dhl. Bij navraag op donderdag wordt de schuld bij dhl weggelegd en niemand die even kijkt of er mss iets anders is misgegaan. Andere pakketjes via dhl komen namelijk wel gewoon op tijd binnen.

Zeer tevreden.

Snelle levering beloofd maar door Black Friday aktie later geleverd. Wat ik jullie niet kwalijk neemt.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen. DHL geeft aan het pakket nog niet te hebben ontvangen.

Altijd snel verzonden

Altijd snel verzonden, netjes verpakt en altijd blij met het extra cadeautje wat er bij zit!

uitstekend

Het pakje is goed gearriveerd op het postkantoor. Bestelde inhoud was oké

Alles in orde

Ruime keuze in producten. Vaak alles op voorraad. Snelle verzending.

Subliem

Heel tevreden met de aankoop alsook een goeie thuislevering zoals ik had verwacht.

geweldig maar verpest door de bezorging

Ik vond de samenwerking en de service erg prettig, alles ging goed, ik kreeg er zelfs een cadeautje bij, maar toen ik het pakketje ontving en opende was ik erg teleurgesteld. De grote bus shampoo die ik had besteld, was kapot en bijna alles was eruit gelekt. Ik had zelfs voor een lege bus betaald.

Super snelle levering

Ik ben erg blij met jullie. Bij de kapper ben ik het drie dubbele kwijt voor mijn producten om mijn haar te verven. Dankjewel

Snel

Snelle levering.

Goed en snel

Gewoon goed

Veel keus en altyd een kleine attentie erbij ...

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Ik kreeg snel datgene wat ik besteld had.

Goede prijs en snel ontvangen Top

Goede prijs en snel ontvangen Top en prima verpakt.

altijd goed

Goede service. Altijd.