Helemaal tevreden!

Goed product en prima levering

Makkelijk bestellen, snel geleverd

correct

vlotte en correcte levering!

Niet goed.

Ik koop niets meer,ik hebde zending niet ontvangen.

Mijn ervaring was uitstekend.

Ik heb een bestelling gedaan voor een product. De website was duidelijk, de bezorging was snel. Prima. Voor herhaling vatbaar! E.J.

Zie hieronder

Op tijd geleverd en goed materiaal

Makkelijk te bestellen, met snelle levering.

Tot een volgende keer.

Geen pakketje ontvangen

Jammer dat jullie met DHL werken! Voor de vierde x mijn pakketje zoek! Dus kan helaas geen goed beoordelen.

Makkelijk bestellen snel geleverd!

Top zoals altijd

Snelle levering en mijn La Roche Posay producten bevallen zoals altijd. Het kost wat maar het is de moeite waard. Heb ze dan ook in de aanbieding gekocht bij Beautyplaza. Scheelt weer een klein beetje.

zeer positief

correcte bezorging, goede producten.

Snel en gemakkelijk

Process liep soepel

Jullie hebben gedaan wat je verkondigd.

Soms is het zo dat je iets verkondigd in je verkoop en dat de vervoerder niet meewerkt aan de levering van je product. Nu ging alles oké zorg dat dat zo blijft.

Betrouwbaar & snel

Aantrekkelijke prijzen

Goede service. Mooie acties!

Groot aanbod. Mooie acties. Goede service.

Snelle service en het klopte allemaal.

Goede website, goede service en mooie prijzen.

Snelle levering, en tevreden over het product.

goed en snel

De bestelling was er nog sneller dan afgesproken was

Prettig

Gemakkelijk te vinden wat ik nodig had. Duidelijke en overzichtelijke site. Snelle levering, goede service.

Ik heb geen enkel op een aanmerking van bestelling tot aan huis is alles goed gegaan. En ben er blij mee.

Uitstekend en snelle levering.

Voor herhaling vatbaar.

Geweldig!

Snelle levering, goed ingepakt en ook nog een handcrème kado

Kan niet beter

Hele fijne webshop met mooie producten, steeds correcte service, de kleine gifts (handcrème) vond ik ook supertof, het ruikt ook nog eens lekker

Prima geregeld!

Goede website,makkelijk te bestellen én op tijd bezorgd!

Oke

De bestelling is goed. Maar de aankomst is vaak rommelig. De verpakkingen van de verf zijn vaak gedeukt of zelfs stuk. En voor tubes van 10 euro verwacht je toch wel dat het goed verstuurd kan worden. Misschien iets kleinere dozen zodat het niet alle kanten op stuitert.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG