Fast and easy

Always easy search on the website. Competitive prices vs other sites Super fast delivery Parcels normally come with a small gift!

Super.

Mijn bestelling was super mooi . En ook nog lekker voordelig .

Snelle levering. Ondanks lage prijs er nog een cadeautje bij gekregen.

Helemaal goed

Bestelling op tijd bezorgd , en van goede kwaliteit

Nog niets ontvangen

Heb de bestelling nog niet ontvangen

Delivery stolen

The packet was delivered while I was at work and when I arrived, nothing was there. Therefore, it was stolen.

Mankementen met zendig

De zending was netjes op tijd alleen was er een fles shampoo open in de doos. Hier heb ik een mail over gestuurd maar hier nog geen reactie op gehad.

Ik bestel hier altijd mijn Kerastase producten, omdat het snel geleverd wordt en de prijzen zijn goed!

Verzending altijd snel en altijd n leuke attentie!!

Snelle verzending. Prima product

Kom snel vinden wat ik zocht. Werd snel thuis geleverd.

Goed!

Snel levering

GOED

GOED

Fantastisch!!

Wat een fijne webshop en zeer klantvriendelijk en gebruiksvriendelijk! Ik had mijn spullen snel en netjes! Dank jullie wel!

Goede duidelijke communicatie

Goede duidelijke communicatie

Dik tevreden

Mijn bestelling kwam snel en de prijzen zijn scherp. Ik ben hartstikke tevreden en kom zeker terug voor een volgende bestelling!

Prima, volgens afspraak geleverd

Prima, volgens afspraak geleverd

Snelle levering, product voldeed aan de verwachtingen, en de extra handcrème + gezichtsmasker is altijd leuk

makkelijk shoppen

Al jaren bestel ik via jullie vichy producten, ben tevreden met het product en hoe jullie het snel afwerken, en altijd n klein kado bij de levering :)

Snel

Prima. En goed persoonlijk contact!

Beauty Plaza is goed bevallen. Alleen de levering met DHL zoals gewoonlijk niet fijn

Snel en goede prijs

Snel en goede prijs

Ruim assortiment

Vlotte verzending, ruim assortiment.

Perfect!

Kreeg ook nog een gratis handcrème erbij ❤️

Het product is vlot geleverd.

Een snelle levering, nadat ik het product heb besteld.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG