Niet goed

Niet goed Het bestelde item bleek achteraf niet op voorraad Nu weer langer wachten Er wordt zelden vermeld dat het niet op voorraad is Vervelend

Niet leverbaar

Merk dat de laatste tijd veel dingen niet leverbaar zijn. Kado is leuk maar zo afgezaagd. Wordt niet gekeken dat je al tig keer dezelfde handcrème erbij krijgt. Als trouwe vaste klant mag je wel wat verwachten.

Heel netjes en snel geleverd

Mooie aanbieding Keune Ultra gel! Dank voor het extraatje (monster).

Perfect !

Super vlotte online aankoop van goede en professionele producten

Fijne kortingen, snelle levering

Verrassend groot aantal producten die met korting worden aangeboden. Als ik een schoonheidsproduct nodig heb kijk ik altijd eerst op BeautyPlaza. De levering wordt vergezeld van een cadeautje. Hoe sympathiek is dat!

Snelle efficiënte bestelling

Een vrij impulsieve bestelling geplaatst om 17.15 uur die de volgende dag al geleverd wordt. Chapeau. Je bent als bedrijf natuurlijk ook afhankelijk van de vervoerder maar er worden toch ook (te) vaak beloftes gedaan die niet nagekomen worden. En over de bestelling, een heel mooie lipstick van youngblood, ben ik ook heel enthousiast.

Snelle levering en goed product

Het product was naar mijn zin en snel geleverd. Echt een aanrader!

De producten die ik gebruik koop ik meestal bij de bekende parfumerieën. Maar dezelfde producten zijn ook te bestellen bij Beautyplaza voor hele aantrekkelijke prijzen. Het scheelt soms wel 20 tot 30%. Niet alles is beschikbaar en soms is de levertijd een paar dagen. Maar deze keer was het heel snel. Voordat ik naar een parfumerie ga kijk ik eerst wat ik hier kan bestellen. Top!

Nette vlotte levering

Goed verpakt, vlot geleverd en ook nog een klein cadeautje erbij!

Jammer dat de bovenste balk altijd zichtbaar is, wat de bestelling zeer moeilijk maakt en de producten moeilijk vindbaar zijn. Dus bovenste balk verwijderen !!!!!

Uitstekend snel geleverd!

Het was geweldig!

Het product is snel en op de afgesproken tijd bij mij aangekomen en het had ook een zeer goede verpakking!

Houden zich aan afspraak en snelle levering

Snel en betrouwbaar

Snelle levering Betrouwbaar Ruime collectie

Goede prijs en vlotte levering

Goede service, snelle verzending

Zeer tevreden, zoals altijd

Alles goed geregeld

Gen probleem met bestelling plaatsen en afrekenen. Alles vlot en correct afgehandeld.

Top winkel

2de keer iets besteld. Levering is heel snel. De volgende dag hadden we het product al thuis. Mede mogelijk gemaakt met DHL. Top man zeer betrouwbaar als je iets op tijd wilt hebben . Ik bestel hier wel weer opnieuw hoor.

Ten produkt robi co obiecuje

Najpeszy produkt na rynku do włosów spalonych rozjaśnianiem. Już po pierwszym użyciu widać poprawę

Duidelijke website, snelle levering

Snelle service en een kadootje bij de bestelling

Ik vond het product en de service goed. Het was snel en veilig.

Bestel regelmatig en tot nu toe altijd snelle verzending en de juiste producten.

Snelle en correcte levering.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG