Alles ging zeer vlot - producten waren snel in huis.

Ik ben tevreden over de service.

Hele snelle levering

Bestellen en levering ging vlot en snel. Heel tevreden over.

De bestelling van purovitaminen d3wassnel geleverd chapau.

Ik heb het besteld via mijn dochter die al vaker bij jullie wat besteld heeft. Dank voor de snelle levdring. Met vriendelijke groet.

Prima opvolging en levering

Duidelijke website, vele producten, mooie prijzen, prima opvolging van de bestelling en snelle correcte levering.

Redelijk

Ik had de oogcrème van Vichi, voor gevoelige huid besteld en kreeg de oogcrème Retsina van La Roche-Posay? Toch geprobeerd, maar kan er niet tegen.. In de 1e plaats wilde ik de oogcrème van Toleriane. Ik reageer snel allergisch. Maar van het merk Vichi was ook goed geweest. Mvrg Mariska Weissenburger

Zeer snelle en vriendelijke hulp!

Ik kreeg direct reactie op een vraag en er werd meegezocht naar oplossingen Heel vriendelijke klantenservice!

Snelle levering netjes verzorgd

Good

Good

Supper fijn!

Groot arsortiment aan producten Goeie en snelle service

zo hoort het !

alles ok.

Goede spullen en snelle levering

Nooit meer bestellen

Ik ben niet tevreden. Je moet verzendkosten betalen en nog eens retour kosten voor mij nooit meer bij jullie bestellen.

Snel en betrouwbaar

Snel en heel verzorgd en duidelijk

Snel en heel verzorgd en duidelijk en goede kwaliteit

Tevreden

Snel en netjes verpakt

Snel en netjes verpakt

Snel en correct geleverd

Pakketje kwam snel en daarin vond ik naarst mijn bestelling ook een leuk extraatje.

Bestellen ging perfect plus bezorging!

Levering was goed

De levering was prima alleen wát ik gekocht heb is totaal niet wat ik verwacht had dus zonde van mijn geld

Ik ben niet blij

Metagenics MetaRelax 180Tabletten SKU: 5400433224311 Prijs: € 29,95 Aantal: 2 Order 2548065 Heb ik nog steeds niet ontvangen. Marie heeft er helemaal niets mee gedaan en Annet zou me terug bellen. DHL zegt geleverd te hebben. Niet bij mij in ieder geval. Het zou door Annet en zij zou contact op nemen met DHL en mij terug bellen maar ik heb nog steeds niets gehoord.

Zeer snelle en correcte levering.

Alles de dag na bestelling correct en tijdig geleverd. Top

Nog maar 1 keer besteld maar prima ervaring. Geen klachten

Zie hierboven.

Geweldig!

Super snel bezorgd en heel mooi en netjes ingepakt! Mooie producten!

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG