Laden reviews...
2,211 opiniones en los últimos 12 meses
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
En general, los clientes destacan la entrega rápida, la buena relación calidad-precio y los pequeños regalos. El surtido es amplio y los pedidos llegan en buen estado. A veces hay demoras o problemas de stock, pero la satisfacción general es alta y muchos clientes vuelven.
Fijn
Gerda
Sleeuwijk
Eerste keer dat ik bij BeautyPlaza heb besteld, ben tevreden.
K
Kerkrade
Goede producten, snelle en correcte levering.
Paul
Sittard
Prima producten. Fijne shampoo en conditioner.
Jolanda
Sandra
Maashees
Carol
HAARLEM
Ik heb hier al vaker besteld.Mooie aanbiedingen, productkeuze is groot,snelle verzending
Max
Almelo
Website is makkelijk te navigeren, producten een goede prijs en je krijgt gratis producten erbij. Erg blij met de snelle verzending dus ga zeker in de toekomst weer hier bestellen!
Nicole
Amstelveen
mooi op tijd.
jannie
Harderwijk
De bestelling kwam wel een paar dagen later dan afgesproken. Wel zaten er proef monsters bij. Dat was heel leuk. En toen ik een mail stuurde dat mijn pakket nog niet binnen was kreeg ik wel meteen antwoord. Dus dat vond ik erg fijn.
Rita
Groningen
Zeer scherpe prijs en heel snelle levering
Jeanne
Weert
Goed wat betreft de producten. Ik mis een spaarsysteem voor vaste klanten. Korting i.p.v. cadeautjes.
Lucia
Zoetermeer
Geschrokken van hoeveelheid verpakkingsmateriaal en grootte van het pakket gezien de inhoud. Heel veel plastic opvulling. Belasting voor het milieu en belasting voor de klant. Verder alles Okay maar dit kan voor mij een reden zijn niet meer bij jullie te bestellen
Beveelt niet aan
Hellevoetsluis
Supersnelle bezorging
CGA
Alkmaar
Altijd op tijd geleleverd, altijd een leuk presentje. Enige minpunt, verpakking mag wat mij betreft worden aangepast. Een grote doos voor 1 fles shampoo is wat overdreven en wordt weer weggegooid.
Lenny
LEIDERDORP
Altijd perfect op tijd, misschien wat leukere gifts meegeven, nog een fijne dag
Gilberte
Baal
Was vroeger ook al klant en nu dus weer. Vichy crème is Goedkoper dan elders en snel geleverd. Leuk dat er altijd een verrassing bij zit.
Mia
Harderwijk
Heel goede service; overzichtelijke site; snel bezorgd.
Margarita
Gorinchem
Mijn levering was bijna over de datum ik mocht het meteen terug sturen dat was geen probleem
Cindy
Rilland