no go

graag wil ik myn aankoop terug sturen want het is niet het kleur wat het moest zijn 8.1 dia color en men haar was precies zwart donker ruin dus graag spreek ik iemand heb nog 1 tube die ik graag wil terugsturen

Voordelig , snel en goed

Mijn make up was al goedkoper en nog 1 gratis, geweldig

Absolute aanrader!

Snelle verzending en mooie acties van luxe producten.

Snel

Snel en voordelig

Goede webshop, snelle levering

Word er blij van, helder verhaal, netjes verpakt, verzonden als beloofd èn nog een cadeautje in het pakket

Alles goed geregeld

Snel en goed

Acceptable

Good offers but late deliveries

Prima shampoo en erg zuinig!

Ik weet wat ik bestel en dat is altijd goed.

Bestelling steeds in orde. Snel geleverd. Leuk dat er een cadeautje bij is . Ik heb al een paar keer een haarmasker voor droog haar ontvangen, terwijl ik shampoo voor vet haar bestel. Ik kan dit dan niet gebruiken. Das jammer.

Goede aanbieding en werd de volgende dag bezorgd

Mooie aanbieding bij black friday

Levering op gewenste datum

De cadeautje was vuil en geopend!!!!

Ik heb van jullie voor de eerste keer drie gezicht producten gekocht. Ik ben er tevreden mee maar ik verwachtte een leuke cadeau maar ik heb een vuile shampoo geopend ontvangen.

Prima geregeld

Bestelling geplaatst en is correct ontvangen met een extraatje. Bedankt.

Qualitative product

quick and well secured delivery

Zeer tevreden.

Het bestelde product werd vlot verzonden en dus binnen enkele dagen al binnen. Het was goed verpakt en ik kreeg er een presentje bij. Helemaal goed!

Prima producten, snelle verzending

Voor het eerst bij BeautyPlaza besteld. Duidelijke website, goede producten. Pakketje werd snel geleverd. Zag er allemaal prima uit.

tevreden

tevreden

Makkelijk te bestellen, op tijd geleverd en nog een leuk presentje.

Top! Snelle levering en altijd een leuk presentje erbij geleverd

Variety and good deal

There was a 3+1 deal and it was so hard to choose since they have a pretty good variety of products :) I ended up getting 3L of Redken shampoo+conditioneer and Envion mask.

Ontgoocheling van reclame Black friday

Ik heb al regelmatig matig bestellingen gedaan en altijd tevreden geweest mat mijn laatste bestelling was ik ontgoocheld. Er was een actie van drie bestellen en één gratis maar toen mijn pakketje thuiskwam bleef het bij drie en geen gratis Jammer

Ruime keuze en snelle levering

Alles ,zoals verzending, verliep zoals op website omschreven.

De producten werden snel geleverd, helaas plaatste de bezorger de doos voor het tuinhek op een natte ondergrond waardoor, toen ik de doos oppakte, de bodem en de producten eruit vielen. Niet zo handig van deze persoon.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG