Wat fijn om een webshop te hebben voor al je verzorging, zonder dat je winkel in en uit hoeft, wat vermoeiend en tijdrovend is. Beauty Plaza heeft alles wat je nodig hebt is voordelig en snel met de levering. Een aanrader.

was goed

mijn ervaring is goed.

duidelijke website en snelle levering

De goede productomschrijving maakt het eenvoudiger om keuze te maken. Heel blij met de supersnelle levering.

Goede kwaliteit voor een lage prijs

Altijd fijne kortingen op veel producten. Ook leuke cadeautjes bij je bestelling! Snel geleverd, volgende werkdag.

Super snelle levering!

Heldere website! Eerste keer besteld dus erg leuk om naast de welkomskorting ook nog een cadeautje te ontvangen!

Jammer van de verzending

Ik bestelde express vrijdag voor 17u om het pakketje de volgende dag te hebben zoals op de website beschreven stond. Wat ik super vond want niet veel site’s doen dit. Maar helaas toch maar maandag gehad.

Vlotte bezorging.

Keurig verpakt. Beetje veel verpakking.

Heel goed.

Heel snel.

Prima prijs-kwaliteit verhouding en stipte levering

Netjes geregeld

Wat ik al zij netjes geregeld

Product kort houdbaar

Ik had de louis widmer sun gel gekocht voor mijn vakantie eind augustus/begin september. De houdbaarheidsdatum was echter augustus 2022. Ik heb nadat ik gebeld heb nog wel extra korting gekregen. Dat was wel fijn. Dus de service is wel goed. Maar heb toch liever producten die langer houdbaar zijn.

Prima prima prima

Snel mooi en mooi in gepakt en kadootje erbij!

Meer dan goed

Er valt niet meer te vermelden.

Snel en met leuke samples

Mijn bestelling is heel snel geleverd. En er zaten ook nog een aantal leuke samples is, dank je wel!

Bestel hier al jaren! Beste prijs en zeer snelle levering !

Ik ben heel erg tevreden. Het was ook netjes verpakt en leuk het presentje wat ik er bij kreeg. Ik blijf zeker terugkomen.

Goed is goed

Goed is goed

Ik had het de andere dag al in huis.

Voldoende

Onze ervaring met de bezorging is maar heel matig. De bezorger van DHL, belt alleen aan, dan verdwijnt hij weer. Wij wonen in een appartementen complex, de bezorger belt aan, wij doen de deuren open, maar hijzelf denkt er niet over om het pakje keurig op het aangegeven nummer te bezorgen, dit is niet de eerste keer. Wij hebben de bezorger opgevangen en hem dit goed duidelijk gemaakt. Het zal ons neit verbazen dat u hierover meer klachten krijgt. Aanbevelen mits de pakje bezorgd gaan worden door post NL, die bezorgen de pakjes keurig tot aan de deur.

Snel verstuurd en leuk kadootje erbij

nvt

Ik ben pas begonnen

Het is afwachten of het product waar maakt war ze zegt te zijn

Fast

Voordelig en snelle levering

Voordelig en snelle levering

Snelle levering,goede producten en prijzen

Producten tegen aantrekkelijke prijzen. Snel geleverd.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG