Uitstekend.

De producten, de communicatie naar de klant is zeer goed. Echter de bezorging via/met DHL is rond uit waardeloos. Gaven aan dat zij het bezorgd hebben terwijl jij gewoon thuis zit. En niet voor de eerste keer!!

Duidelijke website goede producten. Gelukkig het merk Puro. Ik kocht de rode gistrijst weet dat dit goed werkt blij mee.

Snel geholpen

Ik had een fout gemaakt en heb toen een mail gestuurd en ben heel snel en netjes geholpen.

Grandioos

Wat een goede en mooie service.,en al die gratis spullen .in 1 woord Geweldig

Producten snel geleverd en voordelig

Super service

Ze houden zich aan de afspraak

Top website

Mooie actie prijzen en super snelle levering

Super en snel

Goedkoop, snelle levering. Super tevreden

Inaccurate shipping/delivery estimates

Happy with selection and price, however both orders were not shipped/delivered when promised. Would prefer accurate shipping and delivery times. Both packages were not even shipped until after the selected delivery date/time had passed.

Topp service, lekker snel!

Was snel bezorgt. Super fijn!

snelle service

snelle service, leuk om cadeautje te ontvangen

Goede producten, snelle levering

Ik kan hier bijna alle producten vinden die ik graag gebruik, vaak ook nog eens met korting. Daarnaast is er een snelle levering. Ik heb nog nooit problemen gehad met een bestelling.

Altijd blij met mijn producten

Ik bestel geregeld producten en altijd goed, vaak zit er ook een presentje bij. Tevreden en ook een goede klantenservice.

Makkelijke site! Snelle levering, goed verpakt en fijne producten..

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering tegen een goede prijs en met een leuk extraatje!

Zeer snelle levering en goed product

Zie boven

gelukkig

voor de eerste keer besteld ,een enorme keuze aan produkten ,goede uitleg bij alles, overzichtelijke factuur, snele levering .heel content ermee .

Uitstekend service.

Groot assortiment,makkelijk te bestellen en hele snele levering. Ik kreeg ook cado erbij.

leuk dat er nog een extra artikel bij zat, wordt zeer gewardeerd

het product werd vlot verzonden, alleen jammer dat DHL er zo lang over deed om het af te leveren.

mijn bestelde producten bevallen prima en waren snel bezorgd

Keurige behandeling, en snelle levering!!

Godd

Alles keurig geleverd

Merkproducten met hoge korting

Heel uitgebreid assortiment. Makkelijk te bestellen op de website. Goede prijs-kwalitiet verhouding.

Goed verzorgd

Mijn bestelling werd goed verzorgd, kwam zoals afgesproken op de juiste tijd en was goed verzorgd, wat ik besteld had zat er in en was netjes verzorgd.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG