Prima product, super snelle levering

Prima product, super snelle levering

heel goed

Snelle levering en mooi verpakt

Snel geleverd! Met een leuk kadootje erbij!

Prima website

Snelle levering en leuk extra presentje

Tevreden

Zeer tevreden en vlotte bezorging

Gewoon goed

Bestel al een poos bij hbb24 en het bevalt me goed Heb altijd de producten van Redken voor mijn haar De kapsalon waar ik heen ga gebruikt ook redken en kan je daar ook kopen Maar waarom zou ik 2x zoveel betalen voor het zelfde product Groet Liesbeth

Snelle levering en super vriendelijk personeel

Staan altijd met raad en daad voor iedereen klaar

Geweldig / betrouwbare site

Top producten , goede prijs . Netjes en snel geleverd . En een leuk presentje erbij.

Prima service en snelle levering

Ondanks de Corona maatregelen heb ik een prima service en snelle levering mogen ervaren

Gewoon goed

Snel, makkelijk, gewoon goed.

SUBLIEM!!!!!

De ene dag mijn bestelling geplaatst op de middag, de volgende dag geleverd op de middag. Meer kan een mens niet wensen. Dank u!

Supersnel geleverd

Supersnel geleverd

Snel bezorgd en mooi ingepakt

De producten werd snel bezorgd en zoals altijd zat er een cadeautje bij!

top

Wat een leuk doosje!! Voor onze dochter onder de boom!

Geweldig top

Goed service helemaal geweldig

Ik was helaas niet in de gelegenheid het pakketje kin ontvangst te nemen. Ik heb van DHL nog niets g

Ik hoop dat DHL het pakketje opnieuw aanbiedt.

uitstekend

alles volgens plan

Snelle en goede levering goed verpakt

Mijn bestelling niet ontvangen

Mijn bestelling niet ontvangen wel een track en tracé maar geen pakje. Een goede afhandeling, uiteindelijk mijn pakket ontvangen, dank.

Goede en snelle service

Goede en zeer snelle levering. Heb ook extra een overheerlijke handcremé ontvangen voor de feestdagen, heel erg attent en in een leuke kerstverpakking. Veel dank daarvoor. Volgende keer bestek ik hier weer.

Overzichtelijke site en snel geleverd

Duidelijke site en snel geleverd

Goede producten, slechte bezorgdienst.

De geleverde producten zijn prima, de bonus-handcreme is heerlijk. De bezorging door DHL in de avonddienst is slecht. Ze zijn bang in het donker en ik moest naar een afhaalpunt voor het pakje.

Niks mis mee

70 Nieuwstraat