Altijd snelle levering . Goede service

Heel vlotte service

Heel vlotte service.

Snelle levering, geweldige service!

Maandag bestelt, woensdag al in huis. Helemaal geweldig. Ik ben vaste klant en dat zal ik zeker blijven.

Prima levering

Snelle levering en een leuke attentie erbij.

Heb al 3 verschillende dagen bericht van levering gekregen maar heb nog niets

Op woensdag levering gevraagd, thuis gebleven maar niets ontvangen. Toen donderdag ook de hele middag en avond thuis maar.......helemaal niets. Vrijdag idem dito......ook niets. Misschien zou een andere bezorgdienst voor u een optie zijn.

Duidelijke website en zeer snelle levering

Altijd goed

Snel en voordelig

uiters tevreden

Correcte afhandeling van bestelling

een correcte en heel vlugge afhandeling van de bestelling. waarvoor onze dank

reeds verscheidene bestellingen gedaan en steeds met correcte afhandeling

Snel en keurig verzorgd.

Ben erg tevreden snelle levering en goeie prijsje kwaliteit

Correct,

Alles verloopt vlot zelfs in coronatijd. bedankt

Zalig !

Voor de eerste maal in mijn leven een bestelling geplaatst ! Ik was altijd bang dat er iets zou mislopen. Maar wilde dit toch eens zelfstandig proberen en alles is reuze meegevallen . In de toekomst zal ik dit zeker nog doen ! Vele grtj. De Fam. Demuynck

Alles perfect

Tip top in orde en snel !

TOP

Service

Altijd goed geregeld!

Nooit problemen gehad. Altijd snel en goed geleverd.

Gewoon fantastische site!

Super snelle service. Bestellen gaat snel en levering is altijd tijdig en je wordt heel goed op de hoogte gebracht van jouw levering. Daarnaast altijd heel leuk dat je er iets kleins extra bij krijgt. Ik bestel nergens anders meer!

Geen idee.

Het is een kerstcadeau.

Goede prijs. Snel geleverd

Mijn bestelling is vlug aangekomen alles perfect. Enige minpuntje er was een melding dat er 2 geschenkjes bij zouden zitten helaas maar eentje in de doos..

Voordelig en vlotte levering

Bij HBB24 kun je regelmatig producten aanzienlijk voordeliger bestellen. De producten worden vlot geleverd, d.w.z. je hoeft er niet lang op te wachten. En tot nu toe krijg ik er altijd een klein presentje bij.

In het algemeen goed.

Helaas deze week een iets minder positieve ervaring. Niet met de persoon van de klantenservice maar wel met de afhandeling. Afgesproken was dat ik mijn bestelde tube zou retourneren en dat jullie de juiste tube daarna zouden sturen. Helaas bleek dit niet mogelijk.

Voldoet geheel aan mijn verwachtingen

Keurig verpakt snelle levering

Keurig