Zeer tevreden.

Altijd volgende dag in huis. Keurig en stevig verpakt. Ruime keuze in producten.

Super snel

Gemakkelijk besteld, snel geleverd

gewoon goed

ben zeer tevreden.

Uitstekend!

Snel geleverd en een leuke attentie gratis erbij gekregen!

bestellen & leveren: alles perfect geregeld

absoluut zoals het moet

Bestelling word netjes en snel verwerkt en geleverd.

Product verpakking deugt niet

Kopen via de website gaat gemakkelijk en snelle levering. Ik ben alleen niet tevreden over het product keratherapy deep conditioning masque Bij het eerste gebruik bleek de achterkant van de tube open te zijn waardoor het product eruit spoot op mijn muur. Halve tube leeg en vlekken op mijn behang.

prima service

Leuk: een fles doucheschuim cadeau bij onze bestelling.

Ok

Ok

Top.

Niet alleen perfect maar kwantiteit & kwaliteit uitmuntend te noemen Zeker een aanraden daarbij zeer goed koop

Snelle levering. Ik bestel altijd bij HBB24. Helemaal tevreden!

Snel en alles zorgvuldig geleverd + een kado erbij

Snel geleverd en een extraatje ontvangen

Goede snelle service en bezorging. Heel fijn dat ik hier mijn Kerastase met korting heb kunnen aanschaffen. En een gratis douche schuim is ook altijd welkom. Zou nog beter zijn wanneer je een proefje zou krijgen van een gelijkwaardig product zodat je zou kunnen vergelijken. Producten zijn vaak zo prijzig dat je niet zomaar overstapt zonder dat je weet hoe het product werkelijk is.

Erg tevreden

Heel erg fijn om mijn bestelling zsm verzonden kan worden. En ook elke keer een leuke verassing om een cadeau te krijgen... heel erg attent van deze webshopwinkel. Echt top!!

Vlotte levering

Goede afhandeling

Bestelling tot bezorging goed. Erg leuk dat ze bij iedere bestelling een leuke verassing in de doos doen.

voordelige kappersbenodigdheden

Veel voordelige kappers- en schoonheidsproducten. snelle en correcte levering en altijd een verrassing erbij. Website zou nog iets gebruiksvriendelijker mogen.

Vandaag besteld morgen in huis klopt helemaal Netjes verpakt en er zit altijd iets extra’s bij

Coreckt bedrijf

Snelle levering ook in Belgie

Snel geleverd en correcte prijs !!

Heel leuk dat er steeds een cadeautje bij is, nu zelfs 2 omdat het vorige keer vergeten was !! Heel attent !!!

Top super

Super snelle levering

Altijd snel en correct

Al een aantal keer iets besteld. Gaat altijd snel en correct!

Leuk product en snelle levering

Snelle levering en goed product met goed prijs

Goed bezorg!

geen