Producten geleverd

Jammer dat er geen cadeautje ingepakt was. Dit stond wel op de rekening vermeld!

Op tijd geleverd

Netjes op tijd geleverd.

Gemakkelijk te bestellen

Snelle gratis levering, leuk presentje, prima

Vlot

Vlotte bestelling en perfect optijd geleverd.

correcte levering

Mijn pakketje werd tijdig en correct geleverd. Heel goede ervaring.

Bijna alles en voor een goede prijs. Betrouwbaar en zeer snelle levering! En altijd een cadeautje bij je bestelling.

Steeds opnieuw heel tevreden!

Supersnelle service! Steeds mooie verpakt... met vaak wat extra’s

Goede service en snelle levering

Fijne webshop

Snelle levering en hebben altijd heel veel aanbiedingen.

Zeer snelle levering, geen bezorgkosten, goed verpakt en ook nog een extraatje erbij.

Goede informatie over verzenden

Keurig afgeleverd met een leuke presentie erbij Dank

Dik tevreden

Blij met de afhandeling van de bestelling en de bezorging. Alles prima verlopen zoals toegezegd

Supersnel en netjes geleverd

Altijd op tijd en netjes geleverd

Is te laat

Retour naar verzender door breuk dus zending was/is verlaat Ik ben nog aan t wachten op de zending Gr Carin

Bijna perfect

Snel bericht en zelfs cadeautje bij de bestelling. Jammer dat de levering op het laatste moment een dag later werd

Goede prijs/kwaliteit

A-merken voor een goede/scherpe prijs Leuke attenties bij bestelling Goede aanbiedingen

top opgelost

pakketje was blijven”hangen” bij DHL. ze hebben het top opgelost

Mij ervaring met HBB24 omschrijf ik als perfect. Hele bestelling was netjes verpakt, complet en snel geleverd. 100% tevreden. En ik kreeg een leuke kadotje. Dus ik ben compleet blij.

zoals altijd bij hbb24 toplevering

zoals altijd bij hbb24 toplevering

Goede webshop

Goede omschrijving, snelle levering en een lekker cadeautje erbij ;) geen minpunten tegen gekomen.

Prima service !

Duidelijke afspraken

Geweldig!

Je wordt goed op de hoogte gehouden en het bestelde komt op de aangegeven tijd aan! Heel fijn!

Fijn

Erg blij met het aanbod en met de flinke korting op mijn favorite producten. Ook snel bezorgd.

Mooie aanbieding Biotherm dagcrème

Aanbieding van Biotherm voor een zeer aantrekkelijke prijs. Artikel werd wel een dag later geleverd dan afgesproken, maar dat was niet erg. Artikel keurig verpakt met gratis douchemousse.

Wederom prima ervaring.

Wat ik besteld had kwam op tijd en nog een leuk kadootje erbij, dank u.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG