Goed en snel

Goede producten en snelle levering

Een vlugge levering

Fijn assortiment en snelle levering

Mijn bestelling werd binnen een dag geleverd. Ik werd op de hoogte gehouden van de tussenstappen bij de levering. Fijn dat ze van der Lovett scheerzepen verkopen. Verdere aanvulling scheerzepen zou fijn zijn.

aanrader!

Snel geleverd, voordelig! Attent cadeau erbij! Aanrader!

super

snelle levering en ook nog een extraatje

Aantrekkelijke actie en snel bezorgd

Scherp geprijsd, vlot antwoord bij de chat. Overzichtelijke website en een aantrekkelijke actie.

Top !

De bestelling kwam wat later dan beloofd maar er zat een gratis cadeautje bij wat ik erg attent vind.

Snel en voordelig

Bestel altijd haarverzorging van Redken. Is voordelig en snelle levering. Ook leuk om een gratis product te ontvangen om te proberen.

Super service

Wat service betreft een 10. Bij een klein bedrag al gratis verzending + een leuke verrassing

Duidelijke website en snelle levering

Ben super geholpen nadat zij zelf een fout hadden gemaakt

Ik bestel elke maand wel van het merk Rene furterer en dat gaat prima. Alleen weet ik uit evaring dat je altijd bij Rene furterer veel proefmonster krijgt en die stuurt dit bedrijf niet mee.(tenzij je er om vraagt in een aparte mail dan krijg je er 5 mee gestuurd)

Nog steeds mijn pakketje niet ontvangen

Dit is geen verwijt naar de webshop, maar naar DHL. Mijn pakketje is verkeerd gesorteerd en nu is men (nog steeds) al dagenlang bezig met correct sorteren. Ik heb al 2 keer foutief bericht gekregen over de bezorging.

Snelle service en goede producten

Duidelijke site met beschrijving. Overzichtelijk. Snelle bestel procedure en snelle levering. Gewoon goed en duidelijk qua communicatie

Snel en goed ingepakt geleverd.

Goede producten ,laag geprijsd ! Snelle levering !

Perfect!!!

Goede service snelle levering en als klap op de vuurpijl een gratis cadeau!!! Geweldig!

prima zaak

goede keuze en perfecte behandeling

Al jaren lang koop pruducten bij HBB24.Ben zeer tevredan!Super snelle levering en de beste prijs!

Leuke promo's en super snelle levering met een aangenaam geschenk

Goede prijzen voor mijn producten en snelle levering, eveneens een leuk geschenk wel steeds prettig.

Prettig

Ik benut dit product al jaren. Zeer tevreden over uw service.

Gewoon goed, leveren wat je besteld

leuk een cadeautje er bij

Prima snelle service

Snelle goede service