Snel gevonden wat ik wou en super vlotte levering.

Tevreden over mijn bestelling.

Snelle levering en mooie akties

Mijn bestelling was heel snel geleverd, ook een top aktie van “ black fryday

Ongelooflijke service

Enorme vlugge service. Vrijdag besteld en maandag morgen geleverd vanuit Nederland naar België. Alles piekfijn verzorgd en als extra nog een handcreme bijgekregen. Echte aanrader om hier te bestellen .

Laat

Maandag besteld zondag daarna pas geleverd moest zelf bellen waar zending bleef. Vertraging kan altijd maar weer waarom werd dat niet bijv.per mail gecommuniceerd

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden over mijn bestelling De prijs was gunstig De enige kritiek die ik heb is dat t langer duurde dan beloofd

Heb het pakket snel en in perfecte staat ontvangen, ben zeer tevreden.

Pakket zoek

Altijd met tevredenheid besteld. Nu meer dan een week geleden iets besteld en normaal gesproken is dat er binnen 2 dagen. Door storing bij de DHL is nu waarschijnlijk het pakketje kwijt. Geen communicatie dat het langer kan duren en geen empathie om mee te zoeken naar het pakket. Ik bestel dit niet zomaar. Ik zit echt te wachten op dit pakketje. Erg jammer. Misschien iets beter communiceren. Ik snap dat ik niet de enige ben met dit probleem. Maar meedenken, zou fijn zijn.

Opeens was iets niet op voorraad

Een matige ervaring. Ik had shampoo nodig. Door de Black fryday deal had ik nog 2 andere producten besteld. Eerst krijg ik een mail, uw betaling is binnen en we gaan uw bestelling in orde maken. En na 4uur ongeveer, krijg ik een mail de shampoo is niet leverbaar, fout op onze site we sturen het geld van dit product retour. Daarop heb ik gemaild hebben jullie voor die shampoo geen andere van de zelfde lijn. En daar heb ik geen antwoord meer op gekregen. De overige producten zijn wel netjes optijd geleverd, maar dit waren niet de producten waarom ik de bestelling deed.

Ik vind heel goed

Ik ben heel erg tevrijden

Niet aangekomen

Ik heb een bestelling geplaatst op 28 november met ordernummer 2722176. Echter staat er bij DHL dat mijn pakket is bezorgd, terwijl dit niet het geval is. Het pakket ligt ook niet bij de buren. Hierom heb ik het idee dat het pakket kwijt is. Ik vind dit erg jammer. Ik zou graag het pakket opnieuw willen ontvangen of mijn geld terug willen..

Bijzonder met levering..

Bijzonder dat je op de site kan aangeven wanneer je de bestelling bezorgd wilt hebben, dus op een dag dat je thuis bent. Om vervolgens de bezorging te krijgen op een andere dag en het pakket uiteindelijk bij een DHL-punt moet afhalen. Welk nut heeft het dan om zelf een dag te kiezen als daar toch niks mee gedaan wordt. Verder prima levering!

Heel goed! Met mijn dank! A. Boerema.

Mijn ervaring is perfect. Annechien Boerema

Bestel er regelmatig een betrouwbare webshop veel keus klantenservice altijd bereikbaar vriendelijk behulpzaam snelle bezorging super webshop

Kon nergens Lagoom Jam 4 krijgen en nu dus wel. Chapeau

Fantastisch natuurlijk!!!

Lekker verwennen!

Bestelling werd snel uitgevoerd.

Snelle levering en goede prijs.

Product na 6 dagen nog niet ontvangen

Communicatie blijft uit.

Dinsdag besteld, woensdag geleverd! Top service en bij elke bestelling een leuk presentje.

Snel op geleverd.

Goed productaanbod, aantrekkelijke prijs en nette verzending

Goed productaanbod, aantrekkelijke prijs en nette verzending

Goede website

Ze hebben de producten die ik gebruik , en een snelle levering met een leuke verrassing

Geweldig.

Goed product, en mooie korting.

Erg attent, gratis handcreme

Te laat!

Bestelde producten werden te laat geleverd. Ondanks de toezegging van 'vandaag besteld, morgen in huis'. Als je klaagt bij de klantenservice geven ze de schuld aan DHL. Vreemd hoor?!

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG