HAVE NOT RECIEVED MY ORDER

I have not recieved my order yet and you are sending me ervaring emails... please deliver my order who should i contact for this !!

Keurig verpakt.

Geweldig service.

Snelle levering en een goeie klantenservice. Top!!

Ja prima, snel geleverd en er zat ook nog een cadeautje bij

Makkelijk te bestellen, levering, was snel.

Keurig op tijd en goede informatie na bestellen

Keurig op tijd en goede informatie na bestellen, je blijft goed op de hoogte.

Snelle levering en uitstekende producten

Snelle levering van mijn bestelling. 2 tubes Dimension styling crème van Mediceuticals. Leuk cadeautje erbij gekregen, 2 tubes hair repair

Aanrader! goede prijzen en snelle verzending!

Ik heb de winkel leren kennen in sluis. Ik koop mijn shampoo altijd in grote flessen. Dat is veel voordeliger. Was de eerste keer dat ik online bij hun bestelde. Gratis verzending en supersnel geleverd. Dat is zeer fijn! Ik kreeg er zelf een kleine extra bij, dat is zeer leuk! Zeker een aanrader!

Zeer correct en snelle levering.

fantastisch

Ik had een probleempje met mijn bestelling (kon best aan mijn laptop liggen), maar ben door de dame van de chat heel goed geholpen.

Geweldige service! Snelle levering!

Top aanbod! Scherpe prijzen en snelle levering! Ook hun eigen lijn is super fijn.

Super, lekker snel geleverd. Top!!

Super!!

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Makkelijk te bestellen en snelle levering!

zeer tevreden

zeer tevreden over onze bestelling en zeer vlug geleverd

weinig professioneel!

Kreeg na bestelling geen bevestiging of mail met details of factuur. Derde dag contact via chat genomen en ook daar werd ik aan het lijntje gehouden met "het antwoord op uw vraag volgt zo snel mogelijk"! Nou, na een half uur staren naar de chatrobot heb ik zelf opnieuw contact opgenomen en kreeg koudweg te horen dat de bestelling diezelfde dag de deur uit gaat! Wat een service! Begon reeds te vermoeden dat het bedrijf in moeilijkheden zat! Geen prettige ervaring!!!

Snelle levering met een extraatje, geweldig.

Gewoon super snel en goed geleverd met een extraatje erbij ,geweldig.

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling,snelle levering en overzichtelijk om te bestellen.

Snel bezorgd met een extraatje

Uitstekende leuke aanbieding van Kerastase wat toch pittig aan de prijs is Netjes bezorgd Hier gaat ik zeker meer bestellen

Moeite met olaatsen van bestelling

Het was niet mogelijk om de bestelling via de website te plaatsen. Dit is goed opgelost via de klantenservice. Helaas was een artikel niet meer op voorraad, en wacht ik nog altijd op de terugstorting van het betaalde bedrag voor dat artikel.

TOP

Overzichtelijke website waarop je makkelijk kan zoeken en selecteren. Groot assortiment

Zeer teleurstellend

Tijdje geleden heb ik twee shampoos besteld, die heb ik niet ontvangen. Ik moest zelf er achteraan gaan, er werd gezegd dat ze een onderzoek starten en ik alles binnen een week ontvang. Dat is ook niet gebeurd. Nog een e-mail gestuurd, terug heb ik een e-mail ontvangen(7 april) dat ik mijn geld terug krijg. Het is nu al 21 april en ik heb niks ontvangen. Ben totaal niet van slechte reviews achterlaten, maar dit is wel heel teleurstellend. Ook geen fijn persoonlijk contact gehad en er is niemand die tenminste wat moeite deed om mij goed te helpen. Nu lekker zonder shampoos en geld.

Geweldig geholpen door winkel medewerkster

Ik zocht haarverf van Italiaans merk maar kon de kleuren niet vinden op de website. Met de shop gebeld en grandioos geholpen, vervolgens kon ik de bestelling plaatsen, zelfde een bevestiging ontvangen. TOP

Snelle levering, mooie producten

Wij zijn tevreden met de snelle levering, de overzichtelijke webshop en de mooie producten. Een aanrader!

Snelle levering.

Aangenaam verrast

Was top! Mooie aanbieding Snelle levertijd En bij de 2 flacons shampoo kreeg ik nog een conditoner om te testen Veel beter kan t niet worden

Was tijdje geleden moest terug even zoeken maar direct producten gevonden die ik zocht

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG