Betrouwbaar en heel goed

Betaalbare prijzen, snelle bezorging en goed verzorgd

Heel fijn, duidelijke website, snelle bezorging en ook nog een cadeautje toe

Prijs/kwaliteit verhouding

Prima product. Gebruik het al jaren. Opmerking: het gratis kadootje( wat ontzettend leuk en attend is) de handcrème hoeft er van mij er niet elke keer bij. Iets anders dan handcreme zou dan ook wel leuk zijn.

Geweldig!!

Ik ben zo tevreden met BeautyPlaza. Groot assortiment en goede prijzen. Snelle verzending en altijd netjes ingepakt! Dit is mijn to-go spot voor al mijn haarproducten. Een aanrader dus!!

Goede prijs, snel gekeverd

ruim assortiment , goed geprijsd, snel geleverd

Betaalbaar en snel

Goede kwaliteit producten voor vriendelijke prijzen, en het kleine verrassing ook

Voor herhaling vatbaar

Alles in goede orde en op tijd ontvangen Goede betaalbare prijzen

Altijd goed en snel!

Altijd fijn!

Snelle levering, goede producten

Goede kwaliteit

Fijne webshop

Bestellen en supersnelle levering, TOP!!!! En alles naar wens.

Service

Snelle levering. Blij mee.

Perfect!

Overall very good experience. My order arrived in the best conditions within 3 days. A little gift in the package. Highly recommended!

Goed asssortiment, levering volgens afspraak.

Was op zoek naar een goede zilvershampoo. BeautyPlaza heeft veel verschillende bekende merken haarprodukten. Ook make-up van Pupa besteld, is niet overal verkrijgbaar. Pakket werd iets later geleverd, was goed verpakt.

Snel, duidelijk en makkelijk

Gewoon prima

Super snel.

Juiste producten, op tijd en de kortingen. De cadeautjes: handcrème oké. Zo’n parfum is niet fijn: niet lekker en wat doe je er dan mee. Ga ik ook niet aan iemand anders geven.

En het cadeautje erbij is zeer attent.

snelle service

goede service

Snelle levering prima

Prettige site, goede prijzen, via mail goed op de hoogte gehouden over bestelling en levering en snel geleverd. Prima ervaring.

Meer dan tevreden

Ik ben heel tevreden over de producten en service van BeautyPlaza! :) Levering zoals afgesproken.

Goede prijs, snelle levering

Goede ervaring

Jullie leveren heerlijk snel!!!! En producten netjes overzichtelijk en vaak met kortingen!

Duidelijk en snel!

Goed product, op tijd bezorgd, aardige verrassing erbij

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG