Alles is prima gedaan!!

Top service!

Nooit hier bestellen!

Een tijd geleden een bestelling geplaatst en nooit ontvangen. Ze zijn absoluut niet bereidt om mee te werken of om een onderzoek te starten. Nu moet ik betalen voor iets dat nooit geleverd is. Zeer slechte klantenservice voor vaste klanten. Hier bestel ik uiteraard nooit meer.

snel geleverd

goede service

Zeer snelle levering!

super snelle levering

Super snelle levering (1 dag) en goed product aanbod

Snel en efficiënt

Keurig

Zien - bestellen - geleverd

Snelle bestelling, snelle levering. Wat wil je anders?

Netjes geleverd op de juiste datum

Goede producten

Schampo is erg fijn

Snel en correct

Zeer gevarieerde artikelen

duidelijke website met een groot aanbod van artikelen. Snelle bezorging met altijd een cadeautje erbij!

Perfect!

Snelle levering, artikelen prima verpakt.

Supersnelle levering en mooie kortingen

Het product dat ik zocht was bij beautyPlaza het voordeligst. Op dinsdag, samen met wat andere producten, besteld en woensdag al in huis. Keurig verpakt, gratis conditioner erbij. Helemaal super!

Ik zou graag willen weten waar mijn bestelling is ??

Ik zou heel graag willen weten waar mijn bestelling is

Erg plezierig.

Prima webshop. Kon alles vinden en nette en snelle levering. Wat wil je nog meer

Snelle levering van mijn bestelling

Goed product wat ik verwachtte

Snelle levering en goed product

Super netjes verpakt op tijd geleverd en fijne presentje er bij

Heel goed !

Makkelijk te bestellen en snelle levering en wat zo leuk is je krijgt altijd een leuk kadootje !

Genieten

Crème kwam waanzinnig binnen.

Op tijd geleverd, vriendelijke bezorger En bij jullie veel keus.

De producten zijn makkelijk te vinden en aantrekkelijk geprijsd. Snelle verzending en ik kreeg er ook nog een mooi cadeau bij! Bedankt! Ik ben zeer tevreden!

Artikelen zijn makkelijk te vinden

Site is overzichtelijk en de artikelen worden snel geleverd.

Ik heb het pakket nog steeds niet ontvangen van DHL

DHL maakt er weer een rommel van. Ik krijg elke dag nieuwe meldingen dat ze voor de deur staan tussen een bepaalde tijd, en ze zijn er dan gewoon niet. We zijn de hele dag thuis. Ze geven dan een ander moment aan en komen dan ook niet opdagen. Het pakket is er dus nog steeds niet. Ook bij bestellingen van andere bedrijven gaat het mis met DHL. Neem een andere koerier!

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG