Ziet er goed uit !!!

Het was snel bezorgt !!!

Perfecte levering

De producten zoals oogschaduw zijn van top kwaliteit!

Goede en snelle levering

Leuk dat je er ook iets bij kreeg

Snel en netjes!

Goede producten voor een goede prijs

Goede producten (Collistar) voor een goede prijs Snelle en correcte levering.

Nvt

Perfecte afwerking

Snelle levering, goed verpakt. Nooit klachten gehad. Het is mijn vaste besteladres geworden intussen. Aanrader!

Het gemak en de snelle levering

Ruime keuze

goede verpakking

ik kreeg het pakje dagen later dan verwacht en heb het nog niet uitgepakt maar verwacht dat alles dik in orde is, zoals altijd.

Netjes bezorgd

Producten in een nette doos bezorgd met nog wat verrassinkjes erbij. :)

Heel tevreden

Hoi, Ik gebruik op het moment de Kerastase chroma absule en ben heel tevreden.

Vlot

Groot assortiment plus snelle levering en goede service

Hoge korting en volgende dag in huis

Prima bedrijf !

Simpel om een bestelling te plaatsen en te volgen. Bestelling de volgende dag al in huis en heel netjes verpakt !

Overal laten afleveren

Makkelijk als je langere tijd onderweg bent en je de bestelling overal in Nederland kunt laten leveren

Verpakking

Ik had een potlood besteld, die had verpakt kunnen worden in een envelop, het was verpakt in een doos waar wel 500 potloden in konden. Schandalig!!!!! Ga daar iets op bedenken zodat ik het gevoel krijg dat jullie ook bezig zijn met milieu omstandigheden

Snelle levering en interessante prijs

Voor het bestellen van een borstel ben ik vanaege de prijs bij BeautyPlaza uitgekomen. Op Trustpilot waren de recensies niet schreeuwend enthousiast maar toch maar besloten om het product hier aan te schaffen. Achteraf zeker geen spijt van; service was netjes en verzending supersnel! Volgende keer bestellen we weer bij BeautyPlaza.

Fast delivery but wondering about the age of products

I recently placed an order with Beauty Plaza. I was pleased to see it arrive quickly, however one of the items appears to be quite old — both the consistency and smell makes me feel as if the product has gone bad. This is a bit disappointing and I’m not sure I’ll be purchasing larger items from there again. Would also suggest to include details of the product‘s expiry.

Altijd leuk je krijgt ook altijd een leuk cadeautje erbij

attent dat er n handcreme bijkwam

Tevreden!

Snel en goed geleverd en geprijsd.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG