Goede snelle service

Snel

Scherpe prijzen

Snelle levering en veel aanbod tegen scherpe prijzen

Top produkten

Snelle levering en produkten top

Een hele fijne website welke goede producten levert en op tijd.

Ik heb nu meerdere keren via Beauty Plaza bestellingen geplaatst welke steeds op tijd met met een goede prijs/kwaliteit geleverd werden. Een aanrader! Leuk zijn ook de extraatjes die gratis toegevoegd worden.

Prima bedrijf

Goederen zijn keurig op tijd geleverd

Nog niet te vreden

Er staan nog 2 producten in bestelling voor mij

Snelle levering en adequate beantwoording vragen viawhattsapp

Zie boven

Way too expensive

Unfortunately only later I found out both products I could buy much cheaper that they are in his website

Snelle levering en klantvriendelijk

Snelle levering en klantvriendelijk

Zoals vele jaren prima

Het personeel is altijd correct en behulpzaam als je vragen hebt over een artikel of als je er zelf niet uitkomt met de computer

Vlotte levering

Bestelling geplaatst, bevestiging ontvangen en daarna duidelijkheid over de levering, welke niet lang duurde.

Goede service!

Duidelijke en overzichtelijke site met goede prijs voor de producten. Bestelling werd heel snel geleverd.

Goed verpakt & Snel bezorgd

Ik ken de producten, bestel ze op de site twee dagen later in huis.

alles top geregeld

besteld betaald 2 dagen later in huis. top

prettige ervaring

goede service

Dat loopt perfect

goede producten , prijs minimaal, snelle levering, cadeautje mag eens iets anders zijn

goede producten, minimale prijs, cadeautje mag eens iets anders zijn

Prettige webside, veel fijne produkten en snelle levering!

Al meerdere malen bestellingen gedaan . Altijd goede afhandeling en snelle levering. Top webside!

Goede en snelle levering tegen een mooie prijs

Goede site, ruime keuze en eenvoudig besteld. Snelle levering, goed en stevig verpakt met nog een leuke gratis attentie ook. Wij bestellen hier volgende keer zeker weer.

Top.

Snelle verzending, goede producten. Top.

Goede en snelle afhandeling

Het pakje werd de volgende dag al geleverd.

Gewei

Voor het eerst beauty plaza Maar ik ben zeer tevreden en ben zeker van plan om mijn producten voortaan bij Beauty Plaza te bestellen. Snel & netjes geregeld. Vriendelijke groet, Erna Holtkamp

Steeds een snelle en correcte levering

Steeds een zeer snelle en correcte levering

Snelle levering met veel extra presentjes!

Omdanks het lezen van wat negatieve reviews toch maar besteld. Voor de zekerheid met creditcard betaald. Mijn bestelling werd heel snel geleverd. Er zaten allerlei gratis extra's bij wat een leuke verrassing was.

Helemaal goed.!!!!!

Dat ik mijn bestelling kon annuleren en het geldbedrag snel terug kreeg, door het directe mailcontact met u, vind ik wel heel correct. Dank u wel!!!!

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG