Great shopping experience

Always a nice shopping experience. Great products at nice prices.

Correct en snel ook met de retour afwikkeling

Zie boven

Snelle leveeing, netjes verstuurd

Keurig verzorgd!

Prima communicatie en nette verzorging van de levering.

Goed product

Ruime keuze in kappersproducten

Zeer vlotte verkoop

Na bestelling had ik 1 dag later m’n producten in huis

Nog niet ontvangen?

Ik heb mijn bestelling niet eens ontvangen! Duurt lang!

goed en vertrouwd beurt shoppen. Snelle en nette levering. Gratis parfum proefje erbij gekregen. Altijd leuk. ;)

Snel!

Super snel geleverd, leuk verpakt met een monstertje en een cadeautje!

Gewoon goed

De reviews lopen uiteen van heel goed naar heel slecht. Dat doe je dan twijfelen. Voor de zekerheid heb ik eerst gebeld of het product op voorraad was. Ik werd heel netjes te woord gestaan door Nathalie. Heb vrijdags om 15:00 uur besteld en had zaterdags mijn bestelling binnen. Netjes verpakt en nog een cadeautje erbij ook.

Snelle levering en goede producten

Hele fijne en duidelijke site, ook waren mijn producten binnen 1-2 dagen bezorgd.

Altijd snelle en correcte levering

Het is altijd fijn om te zoeken op de site naar jullie producten door de vele mogelijke filters die er zijn. Ook steeds een ruim aanbod en snelle en correcte levering. Sinds jaren tevreden klant.

fantastische producten van Renee Furterer

snelle service

Alles wat ze beloven doen ze. Jan het iedereen aanbevelen.

Supersnel

Zeer tevreden met het produkt maar zeker ook met de zeer snelle bezorging.

Zeer prettig

Zeer prettig en er zat ook nog een leuke verrassing bij bedankt hiervoor

Altijd goed

En daarbij nog een fijne handcrème als kadootje, dank je wel.

Snelle levering, netjes verpakt, leuk extraatje

De bestelling werd snel geleverd. Producten waren netjes verpakt. Leuke extra samples ontvangen. Ik kom hier zeker nog een keer terug!

Lekker snel geleverd, goede prijs.

Fijne producten, scherpe prijs, vlotte levering. Top!

Goed geregeld

Netjes, compleet en op tijd geleverd

Prima over de ganse lijn

Veel keuze , gemakkelijk te bestellen en zeker een correcte en vlugge kevering

Snel en correct

Redelijk lage prijzen en snelle levering

Ik vond hier eindelijk een product wat ik gebruik, maar wat bijna niet meer te koop is. Mijn bestelling werd snel geleverd en er zat ook een klein cadeautje bij, zeer attent. Ik ga hier zeker nog eens bestellen.

Goed!

Snelle levering. Artikelen goed ingepakt. Ik heb goeie ervaringen bij Beauty Plaza.

goed en niet goed

ben tevreden over de spullen die ik heb ontvangen.alleen ben ik niet tevreden over dhl waar jullie de spullen aan meegeven ik zou afgelopen vrijdag alles binnen krijgen heel de dag voor thuis geweest ,komen zij het afgelopen zaterdag afleveren was ik niet zo blij mee. maar de spullen die ik bestel bij jullie ben ik echt tevreden over

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG