Prima leverantie

Gezocht op internet, goede prijs dus direct overgegaan tot bestelling, goed webshop met gemakkelijke werking. Daarna berichtgeving over afleverig die ook is nagekmen.

Duidelijke communicatie, snel geleverd

Ik heb de zz-sensitive nachtcreme van Annemarie Börlind aangeschaft en mijn gevoelige huid is er heel blij mee. Handig dat het in een flesje met pompje zit! De creme is vol en romig en trekt snel in. De volgende dag al geleverd met een gratis shampoo erbij. Heel blij mee!

lekker snel

Goed verzorgde verpakking. Vlotte levering.

Geweldige webshop

Als ik een bestelling plaats, hebik het de volgende dag vaak al in huis.! Geweldig!!! En het is goedkoper dan bij bv. Kruidvat.

perfect

prima levering en ik kreeg er nog een cadeautje bij , super leuk!!

Alles was heel snel bezorgd en heel goed verpakt! En dit voor een mooi bedrag!

Alles perfect in orde

Eer vriendelijk en behulpzaam

Heel snel.

Kerastase-shampoo was geweldig voor mijn haar.

Heel tevreden

Heel tevreden

Perfect en supersnel

Perfect !

Netjes ingepakt. En ook optijd in huis

Snelle service met een cadeautje

Snel en correct

Goede prijs, snelle levering. Leuke extra verrassing. Wel een grote doos voor t kleine potje.

Snelle levering.

Goed.

Snelle en duidelijke levering en goede verpakking.

Producten van Floris London aardig wat op voorraad en vlot geleverd.

Super keuze in producten

Duidelijke website en ruime keuze in producten en snelle bezorging. Ook de extra ontvangst van een kleine attentie is iedere keer een verrassing. Wel mag de verzending in de wat minder grote kartonnen doos.

Bestelling op tijd aangekomen, netjes verpakt, zal zeker nog een keer bestellen!

Heel fijn

Heel fijn

Snelle levering en keurig verpakt. En een leuk kadootje handcreme gekregen. Bedankt. Ga zo door.

Besteld en volgende dag geleverd, top.

Prettige ervaring met beauty plaza. Besteld en op de afgesproken tijd ontvangen.

Correcte prijs kwaliteit

Ruime keuze, goede prijzen, snel geleverd

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG