Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Vlot geleverd

Snelle verzending en goede prijzen

Snel en de juiste levering

Een snelle levering van de spullen

Snelle levering! Groot assortiment aan producten waar ik kon vinden wat ik zocht.

Goeie producten, snelle levering, altijd een presentje erbij.

Aanrader!

Geheel volgens wens

Goed verzorgd en klantvriendelijk. Ga met jullie wens mee en zeg ook: llet,s shine together.

De levering was super snel. En je kreeg nog 3 extra dingen erbij. Heel fijn !

Perfect!

Prijs, afhandeling en snelle verzending zijn uitstekend.

Zo kan het ook. Dit bedrijf levert snel. Prachtige producten.

Dit product gebruik ik al jaren! Snelle levering!

Snel bezorgd en goed verpakt.

Snel bezorgd, aantrekkelijk geprijsd.

Product was goed en dit is ook een van de weinige sites waar je ook echt iets heb aan het cadeautje wat je krijgt. Gwn een normaal flesje shampoo ipv eentje die je maar 1x kan gebruiken. Dit zorg er wel voor dat ik vaker zou bestellen

Slechte ervaring

Kapot aangekomen. De fles lekt (en ik moet het terug sturen) iets wat lekt lijkt mij niet handig.

Reeds vele jaren levering van goede producten

Zie hoger

Goed geregeld

Bestelling snel afgehandeld, bericht ontvangen van vertraging maar toch na 1 dag al vervangen

Goede producten vlug geleverd.

Gisteren besteld. De volgende dag thuis gebracht.

Overzichtelijke website en snelle levering

Ik kon de producten die ik nodig had snel vinden. De artikelen waren prettig geprijsd en de levering was vlot. Fijn dat er geen plastic opvulmiddel in de doos zat.

Volkomen tevreden !

Overzichtelijke site, vlot en aangenaam ! Heel snelle levering van de producten.

Het product dat ik bestelde was makkelijk te vinden op de website met een betere prijs dan wat ik gewend was. Snel bezorgd en met een gratis product . Dat product werkt ook prima !!

Snel verzonden en de goede producten ontvangen.Schappelijke prijzen!

Perfecte levering mét geschenkjes!

Groot aanbod van kwaliteitsproducten aan interessante prijzen. Bij elke bestelling krijg je een geschenkje! Vandaag besteld, morgen in huis. Beter kan het niet zijn!

Tevreden

Veel keuze , goede service en levering .

Nog niet ontvangen

Goedemorgen Kan geen beoordeling geven . Heb het pakketje niet ontvangen .Is bij de sorteer afdeling blijven steken zag ik op track & trace Vrg mevr H.Noor

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG