goede producten

onlangs na reclame van champo Kerastase : 3 kopen + 1 gratis zonder geschenk hadden we 3 besteld in gedacht : we krijgen er zo 1 gratis bij maar de levering was : 3 stuks + 1 geshenk we hebben dan toch gedacht dat na onze mail van 29/11, welke we nog verstuurd hebben er een oplossing zou voor handen zijn, maar blijkbaar is dit niet het geval. hopelijk kan er toch nog iets gedaan worden , we zijn toch ook een trouwe klant en hebben reeds verschillende bestellingen gedaan bij hbb24nl.

Top geleverd en goed verpakt

Leuk met extra klein kadootje erbij

Goed geregeld

Snel besteld en geleverd

goed geregeld

goed produckt voor een prima prijs en snel verzonden

Goede prijs, snelle levering

Goeie snelle klantenservice

Ze waren bij het inpakken zo enthousiast dat ik een product teveel had gekregen. Hierover heb ik contact opgenomen en hebben we een mooie oplossing hiervoor kunnen bedenken. Het contact liep erg soepel.

Goed en overzichtelijk

Al vaak besteld en blijf bestellen

Alles goed gegaan, alleen iets langere levertijd dan van te voren vermeld. Maar was black friday week.

Goed aanbod, netjes verpakt, snel geleverd.

Nu voor de 2e keer iets besteld. Het productaanbod is royaal en de prijzen zijn gunstig. Betrouwbaar bedrijf.

Netjes geleverd.

Klopt alle,s netjes.

Prima bedrijf en levering

Top! Echt om aan te raden!

Het heeft een groot assortiment van mooie producten, veel acties en kortingen en zodra je besteld snel geleverd! Je moet wel zelf weten welk soort product bij je past, je krijgt niet echt advies dus mocht je dat nodig hebben dan is een echte winkel toch beter. Maar ik weet welk product ik wil en hier heb je altijd veel acties en gewoon fijn te bestellen!

Verpakking goed verzorgd maar bezorging dag te laat zonder bericht

Ik had een specifieke bezorgdag gekozen dat ik thuis was. Dit is niet nagekomen zonder bericht van uitstel te geven. Vervelend omdat ik hierdoor extra thuis moest blijven. Wil nl niet dat het pakket bij de buren wordt afgegeven ivm de waarde van de inhoud waar niet voor getekend hoefde te worden. Als het "zoekraakt" heb ik geen enkel bewijs dat ik het niet ontvangen heb. Ik ga dit dus niet meer zo doen.

Mooie producten voor een mooie prijs

Snelle levering. Super tevreden

De bezorging ging et problematisch

De levering ging problematisch omdat het bezorg adres zonder aankondiging gesloten was

Heel snelle levering, scherpe prijzen

Heel snelle levering, leuke prijzen voor kwaliteitsshampoo

Goede webshop

Uitgebreid productaanbod voor een goede prijs

gewoon prima

makkelijk te bestellen vlotte levering leuk cadeautje erbij

Klantenservice is top. Email beantwoord meteen

Snelle en keurige levering.

Besteld en prompt geleverd, dus goed.

Bestellen was simpel, evenals betaling. Kan er niet meer van maken.

Snel en duidelijk

Prima prijs ..snelle levering

Net bedrijf

Keurige afhandeling en leuke actie

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG