Super snel geleverd en prima voor elkaar

Het werd erg snel geleverd. En het pakketje had ook nog leuke proefmonsters die we konden uitproberen! Helemaal top!

Groot assortiment. Hoewel het af en toe moeilijk is om het artikel te vinden.( er is zo veel)

Tevreden klant

Zorgvuldig netjes verpakt en correct geleverd !

Heel goed service!

Snel levering en goede producten

Slecht.

Was tot hier toe heel tevreden over jullie , denk ook dat het aan bpost ligt ! Was heel de dag thuis en krijg briefje in de brievenbus dat ik niet aanwezig was Ondertussen zat mijn pakje in Oostkamp en nu blijkbaar in Kortrijk ! Ben benieuwd of ik nog krijg

Goede produkten. Eenvoudig besteld.

Bestelling geleverd op de afgesproken dag echter ik vond het pakket voor m’n deur. Er was iemand thuis maar blijkbaar niet aangebeld… Gelukkig stond het er nog. De verpakking kan wel efficiënter; heel veel lucht en plastic. Fijne Website.

Goede levering, wel twee dagen na het plaatsen van een bestelling vóór 15.OO uur

Zie bovenstaand

1ste keer besteld, heel tevreden!

I like it!

First time purchase some products on BeautyPlaza in NL. I live in Amsterdam, and the shipping is so fast. I don't need to wait a week to get my stuff. Recommenced!

Correcte afhandeling van de bestelling

Goede communicatie over moment van aflevering. Stevige verpakking

Prima service en snelle levering

Producten snel geleverd

Goede en snelle verzending, top

Uitstekend!!!!

Na de recensies te lezen was ik wat sceptisch, product was behoorlijk goedkoper, eigenlijk te mooi om waar te zijn, toch besteld en had het de volgende dag al in huis! Super tevreden!!!

Correcte tijdige levering

Top! Snelle levering!

Al veel besteld en steeds snel geleverd. Vragen over een produkt via chat worden onmiddellijk beantwoord.

De bestelling was snel binnen

dikke duim

Goed en duidelijk

Correct en zeer vlug ! Maar Verjaardagscadeau zijn jullie vergeten ….jammer want nu moet ik weer een jaar wachten ( 1 sept 1949 )

Heel erg tevreden

Goede prijs/kwaliteit en super snelle levering

Verkeerde product

Eerst werd mijn bestelling maar niet bezorgd. Bleek dat er iets niet leverbaar was. Werd het 5 dagen later opgesteld en toen hadden ze het verkeerde geleverd. Nu moet ik ergens regelen te printen om het retourneren. Ook geen compensatie

fantastisch

heel snel

Snelle levering en goed verpakt.

Prima website om te bestellen

Slechte levering

Prijs, kwaliteit is top. Levering heeft echt nog aandacht nodig

Fijne site

Makkelijk bestellen en snelle levering

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG