Prima levering

Product werd op tijd en netjes verpakt geleverd.

Gewoon goed

Spullen waren snel en goed afgeleverd

Correcte service

Bestel heel geregeld haarprodukten. Alles voldoet aan de verwachtingen! Ook levering is top.

Heel goed.

Vlotte levering, zeer tevreden

Vlotte levering, zeer tevreden

Zeer snelle levering

Aanrader

Geweldige service

Goed verpakt en vlg afspraak geleverd

Zie hierboven

Heel tevreden!

Erg goed en snel van leveren

Louter positief

Het product dat ik kocht voldoet aan mijn verwachting

Het product dat ik kocht voldoet aan mijn verwachting en daarom pleegde ik een herhaalbestelling.

Snel!

Snelle bezorging, fijn dat er weer een cadeautje bij zat, maar nu kom ik om in de shampoo en handcreme....

Keurig op tijd bezorgd

Mijn ervaring met BeautyPlaza is prima.

De levering van mijn producten ging erg snel. Omdat wij niet aanwezig waren op het tijdstip van de levering, had ik een plek aangewezen waar ze het neer konden leggen. Dat was ook prima gedaan.

Super service

Er was iets stuk bij mijn bestelling telefoon kontakt gehad. Volgende dag al nieuw product in huis

Makkelijk bestellen voor een goede prijs

Groot assortiment met allemaal goede A merken voor een goede prijs. Makkelijk te bestellen en een leuk presentje gratis bij je bestelling.

Snelle en complete levering

De producten werden snel en compleet geleverd. De verpakking was goed, maar de te grote doos met veel opvulmateriaal zou duidelijk kleiner kunnen.

Voldeed aan de verwachtingen

Telefonisch contact prima. Levering zoals beloofd de volgende dag. Goed verpakt en leuk dat er 2 samples bij zaten. De cadeauverpakking zou wat feestelijker kunnen.

Prima alleen jammer van de tweede bestelling

Prima service en snel geleverd. Echter de oen ik een tweede bestelling wilde plaatsen mochten wij maar 2 producten bestellen ipv 4 (per gezinslid) waardoor er verzendkosten bijkwamen. Dus twee keer 4,95 extra Dit terwijl wij gewoon 4 pakjes in een keer willen bestellen en boven de 40e uitkomen waardoor de verzending gratis is. Jammer hierdoor ga ik uit principe toch maar weer elders bestellen.

Goede Service alleen jammer dat wanneer ik bel voor een produkt die niet op voorraad is vandaag en ga dan mijn bestelling plaatsen zie ik plots in mijn mailbox de volgende dag dat het produkt er weer is. Ik kon dus deze niet meer plaatsen bij mijn bestelling maar moest opnieuw bestellen en ook de verzendkosten dan betalen. Dat vond ik dus best jammer

Heel snel en eenvoudig bestellen.

Op de site is eenvoudig de product informatie voor handen. Dan een keuze maken en bestellen.

Goede prijs snelle levering

Goede prijs snelle levering

Snel en goed

Snel en goed

Bestelling de volgende dag al in huis. Netjes verpakt en zoals in de advertentie

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG