Snelle levering, mooi verpakt

Zeer goed!!

Zeer goed te woord gestaan en geholpen door zelf de order te plaatsen, door de juffrouw aan de telefoon.

Prima prijs en snelle verzending.

Nvt

Grandioos

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering !

Correcte en snelle levering !

Handig , verassend , leuk !

Nauwkeurige levering en goed ervaring

Ik gebruik deze website al een tijdje om mijn make-up of haarshampoo producten te kopen. Ik hou echt van de flexibiliteit die ze bieden, omdat ik soms niet altijd thuis werk. En ze plannen de levering nauwkeurig, zonder vertraging of vroeg. Soms kan de prijs iets duurder zijn in vergelijking met andere websites. Maar ik vind het echt leuk om op hun site te winkelen! Houd de goede dingen gaande!

Tevreden

Ook aantrekkelijk een cadeautje bij een bestelling

Alles naar wens

Geweldig!!!

Hoi, Snelle levering, correct per email op de hoogte gesteld voor verzending en het bestelde artikelen goed ingepakt, dus al met al ben ik zeer tevreden en wat ben ik blij met mijn keuze vd "Matrix-setje"! Met vr.gr. Linda

Heel goed!

Mijn pakketje was er ruim binnen 24 uur en tot mijn aangename verrassing zaten er een paar leuke pressentjes bij. Dergelijke service zie je niet zo vaak meer. Nu moet je iets aanvinken bij ‘aanbevelen’, dan druk ik toch op nee want 1 zwaluw maakt nog geen zomer natuurlijk. Eerst maar eens zien of eea bij een evt volgende bestelling net zo verloopt. Voor nu ben ik iig heel tevreden?

Beste prijzen, snel bezorgen, grote voorraad

Ik bestel hier regelmatig en ik vind het een van de beste online shop in Nl.

Prima!!

Ik heb hier voor de eerste keer Vichy crèmes gekocht, het is prima op tijd geleverd en de prijs viel mee. Een nieuwe klant erbij, hoor!

Flesjes shampoo werden netjes en snel bezorgd. Wat mij aangenaam verraste was het extra flesje shampoo eigen merk van 100ml voor het vliegtuig. Heel attent. Dan je wel.

super snel

Super sneller service en verzending

Prima webwinkel!

Groot assortiment, gebruiksvriendelijke website, redelijke prijzen en snelle levering.

Slecht,kunnen niet rekenen

Nul sterren

Helemaal goed

Goede website, gunstige prijs en snelle levering met een extra cadeautje.

Gewoon netjes

Net zoals altijd super

mijn bestelling maandag geplaatst en dinsdag reeds in huis dat noem ik nu eens service naar de klant toe doe zo verder en steeds goedkoper dan in de parfumerie of andere websites zal nog dikwijls bij jullie bestellen vanwege een zeer tevreden klant grtjs Haanen katia

Goede prijs voor producten en snelle levering.

Goede korting, ruime keuze en snel en netjes thuisbezorgd Incl. Leuke proefjes.

Tevreden

Uiteindelijk mijn geld terug gevraagd

1e keer ontving ik maar een deel van mijn bestelling, dit werd snel en accuraat opgepakt door de medewerker van de klantenservice. Helaas ontving ik de 2e keer wederom niet de volledige bestelling. Ik kreeg een bon van 5 euro, en moest dan alles zelf maar opnieuw bestellen omdat het product niet op voorraad was. Natuurlijk niet mee akkoord gegaan, heb mijn geld terug gevraagd, de eerste keer kreeg ik het excl verzendkosten terwijl de afspraak was incl verzendkosten, na contact is dit ook netjes terug gestort. Maar dit is natuurlijk niet wat je wilt als klant. Zou er dan ook niet snel weer bestellen.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG