Zeer tevreden over de snelle levering Producten waren netjes verpakt

Krijg n snelle reactie .

Mijn vragen wordenbeantwoord.Ze doen hun best.Prima service.Top!

Bestelling wordt snel geleverd! Klopt altijd! Scheelt met de “ normale” prijs !Gemak en leuk nog een klein cadeautje!

Betrouwbare site, met leuke aanbiedingen

Goedkope prijzen, leuke aanbiedingen en snel geleverd.

PERFECT!

Mijn bestelling van de fijne Keune shampoo is perfect afgehandeld, snel en zeer goed verpakt en verzonden. Wordt vervolgd!

Overzichtelijke website, snelle levering. Prima winkel ervaring.

gewoon goed

snelle site, snelle verwerking, snelle bezorging, ga zo door!

zie boven

Goede en snelle service

Goede producten en veel keus. Snelle levering en altijd iets extra erbij Een aanrader

Snelle levering voor een mooie prijs

Haarproduct besteld voor een mooie prijs en werd snel geleverd inclusief een paar testertjes

Snelle levering, luxueus!

Producten 1 dag sneller geleverd, en het doosje zat vol met proefjes. Leek wel kerst! Goede service dus, prijzen ook goed.

Snelle levering van keurig verpakte producten inclusief extra samples

Ruim aanbod en goede merken. Mooie aanbiedingen. Vooral blij met het groot aantal producten van La Roche Posay. Leuk om een waardering te krijgen voor de aankopen die je doet, kleine testers erbij gekregen. Ik ben erg tevreden!

Snel en accuraat

Fijne webshop

Voordeligste# Vlotte, veilige bezorging#Breed assortiment #Fijne samples#

Voordeligste# Vlotte, veilige bezorging#Breed assortiment #Fijne samples#

Mijn ervaring is dat de kwaliteit van de producten top is en met korting.

goed product, goede prijs en tijdig bezorgd

Ik kocht een grote fles redken shampoo voor een goede prijs en hij werd op de afgesproken tijd in goede staat aan huis bezorgd. Meer moet het niet zijn.

alles goed

alles heel goed

Snelle levering en een geweldig product dat ik altijd bestel !!!.

Idem

Mooie prijs

Dezelfde producten als bij mijn kapper alleen een pak goedkoper !

Nvt

Snel de spullen binnen prima

Had de bestelling snel in huis. Alles klopte.

Geen op- of aanmerking.

Goede producten en geweldige prijzen. Supersnel en perfect verzending. Zal hier zeker meer bestelling. Dank

Zeer snelle correcte levering

Aangezien ik last had van allergiesche reactie in het gezicht zocht ik een goed product wat snel geleverd kon worden. Ik kwam uit op jullie site en vond een goede beschrijving mbt de producten en er stond snelle levering. Alles klopte. Een snelle levering en de producten zijn echt geweldig. Ik ben enthousiast en blijf bij jullie bestellen.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG