Geweldige service

Snelle levering en goede prijs kwaliteit

Altijd ok

Alles goed verzonden en op tijd verwittigd

Prima en snelle service!

Goede website, snelle service

goede kwaliteit, lage prijzen

goede kwaliteit, goede promoties, voor iedereen beschikbaar

Alles goed

Slechte service

Zie nu pas dat het retourneren voor eigen rekening is , eerst moet je al voor een betaald bedrag bestellen voor gratis zending en nu ook retourkosten . Mij zie je als klant niet meer terug

Snel en correcte levering

Bestelling is altijd in orde , snelle afhandeling Ruime keuze

Goed ingepakt. Altijd wat ik bestel krijg ik. En altijd voordeliger ik ben er blij mee met deze site. Fijne feestdagen iedereen daar. Groetjes Silvia en tot snel weer.

Super snel geleverd en er zat heel lief een extraatje bij. Dank daarvoor

Uitgebreid assortiment tegen een goede prijs

Snelle levering, altijd een product als cadeautje bij je bestelling, goede prijs/kwaliteitverhouding

Goede service, uitgebreid assortiment

De webshop is overzichtelijk en er is een ruime keuze. Ik kon het product dat ik zocht gemakkelijk vinden. De prijs is redelijk en het product werd op de afgesproken tijd bezorgd. Prima ervaring dus.

Great

Fast delivery, products were well packed and received another product as a gift.

Was. Goed na black Friday

Was goed maar na bestelling black Friday omdat ik Mijn Korting miste jammer nu

Snel geleverd,goed verpakt en de goedkoopste!

Top service!

Top service!

Vlugge levering

Doen wat ze beloven

Mijn bestelling werd netjes verpakt geleverd op de afgesproken dag en wat ik opvallend vond is dat ze de bezorgtijd van mijn pakketje beter konden voorspellen dan DHL zelf. Want na het invullen van mijn adres kreeg ik een tijdsindicatie voor het bezorgen. Deze klopte ook. Bij DHL zelf krijg ik die tijdsindicatie pas vlak voor mijn pakketje bezorgd wordt. De producten waren ook prima in orde voor een goede prijs.

Prima webshop

Koop hier altijd mijn kérastase producten, voordeliger dan bij de kapper of andere sides, snel en netjes bezorgd met een kleine attentie

Heel correct

Ok

Een verkeerd besteld product kanzonder problemen geretourneerd worden

Soepel bestelproces, vlotte retour afhandeling, goede klantfocus. Ga zo door.

Goede producten, slecht verpakt

Fijne producten tegen een goede prijs. Helaas was een fles conditioner open gegaan tijdens de verzending, dus mij wachtte een niet zo’n prettige ervaring bij het ‘unboxen’. Dit had gemakkelijk voorkomen kunnen worden door een plakbandje over de opening van de fles te plakken.

Perfect, zeer snelle levering!

Perfect gegaan, absoluut originele producten, zeer snelle levering. De negatieve recensies zijn absoluut niet terecht in mijn ogen, ik heb nergens last van gehad, perfect gegaan. Zelfs nog extra gratis kadootje waar ik ook echt wat aan had, ingespeeld op wat ik had gekocht. Helemaal top, ik raad deze webshop aan en zou zo weer opnieuw bestellen.

Nvt

Nvt

Alles ok afgehaald afhaalpunt.

Alles ok

70 Nieuwstraat