waardeloos

Mijn bestelling dinsdag geplaatst met de afspraak voor 17.00u besteld volgende dag in huis. Omdat koningsdag ertussen zit zou het donderdag geleverd worden stond er bij mijn bestelling. Aangezien het om zonnebrand gaat en ik vrijdag op vakantie ga kwam dit nog net op tijd. Nu krijg ik een mail dat het vrijdag binnenkomt. Te laat dus! Wanneer ik hierover contact opneem met de klantenservice is het enige wat ze zeggen, heel jammer maar wij kunnen er niets meer aan veranderen! Lekker dan. Ik reken op jullie afspraak en die komen jullie niet na. Waardeloos en een hele slechte service.

Bettiuwbaar

subliem

voor eens en altijd mijn "ADRES"

Snel

Goede service kon op de website het kleurnummer niet vinden Een bericht gestuurd , hadden het kleurnummer nog in de winkel staan Bedankt toppie

Prima, snel en verzorgd.

Stellen je nooit teleur.

Tevreden

Correct levering ondanks corona

Top service!!!

Snel geleverd en zelfs met 2 gratis producten erbij. Ik was aangenaam verrast ..bedankt voor de mooie kadootjes. En ja ik ga zeker weer bij jullie bestellen wat een super service.

Ik ben blij met de produkten

Bij bestelling leuke samples en cadeau krijg je erbij! Altijd fijn om uit te proberen.

Prima verzorgd!

Ik had het bestelde de volgende dag binnen!

Fijne producten, maar de levering klopt niet altijd.

Op de site staat vermeld dat de bestelling voor 17.00 besteld dat het de volgende dag geleverd wordt. Dit mislukt bijna altijd. Voor de rest fijne spullen.

Snelle, betrouwbare en klantvriendelijke levering

Beautyplaza is een klantvriendelijke en overzichtelijke website met scherpe prijzen en snelle levering

Ik ben tevreden over jullie dienstverlening. De bestelling kwam op tijd.

Ik ben tevreden over jullie dienstverlening. De bestelling kwam op tijd.

Goede snelle levering

Goede snelle levering, voor een scherpe prijs.

Goedkoop en snelle levering

Alleen maar lovende woorden, voor iedereen een aanrader.

Geweldige service en supersnelle levering!

Meerdere keren reeds een bestelling gedaan en tot nu toe nog steeds erg tevreden!

tijdig en juist

tijdige en juiste bezorging van het juist (en kwalitatief goede) product.

bestelling werd netjes en snel bezorgd. Zelfs een kleine attentie extra gekregen bij bestelling.

Ik heb heerlijke producten gekocht van kerastase curl voor mijn haar

Top ! Snel geleverd en een extraatje erbij, blij mee

Ga zo door

Goede service ,snel geleverd

Zeer top

Snelle levering en mooie prijzen

prima prijs, snelle levering

prima service

Goed geholpen

Het mailcontact was goed, niet lang op antwoord gewacht. Problemen werden serieus genomen en prima opgelost

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG