Geleverd zoals vooropgesteld

Erg goed

Leuk zo'n presentje erbij.

het is voor mij zeergoed

Ik ontvaangt mijn product snell en op afspraaken

Het is allemaal goed gegaan en je wordt over alles up to date gehouden.

Tweeledig

Pluspunten: snelle levering, cadeau. Minpuntjes:De beschrijving van het product bleek niet te kloppen, de foto van het product kwam niet overeen met de werkelijkheid. Daardoor heb ik de verkeerde oxidator besteld. De oude retourneren en een nieuwe bestellen = de prijs van de goederen. Het verzoek om hulp is genegeerd, de site is niet gerepareerd

hele goede ervaring!

Ik had twee producten besteld waar ik een sample en een ander gratis product bij kreeg. Hardstikke leuk maar het geen wat mij het meest verraste is dat er was nagedacht over wat ze erbij hebben gegeven. De producten sloten perfect aan bij mijn bestelling en daar was ik aangenaam verrast over.

Mooi assortiment

alles naar wens

snelle levering en alles zoals beschreven.

Fijne webshop, snelle levering

Fijne webshop met een breed aanbod en snelle levering, de volgende dag had ik het al in huis.

Producten prima,service laat aan wensen over.

Producten zijn uitstekend,heb door omstandigheden wel langer op de bestelling moeten wachten en hoop een volgende dat het op tijd word geleverd.Groet Anny.

Snelle levering perfect

Snelle verzending, fijne producten ontvangen en nog een sample van la roche posay. Heel blij mee!

Perfect, zoals altijd.

Perfect, zoals altijd.

Vlot

Was vlot en goede kennisgeving.

Snel goed verpakte

Altijd een plezierige ervaring

Goede produkten voor scherpe prijzen en een enorm assortiment.

geweldige service

Mijn ervaring met Beauty Plaza is altijd goed geweest. Geen problemen.

overzichtelijke web shop gezochte product snel gevonden. Cadeautjes in het pakje; erg attent

Goede producten voor lage prijs

Producten van La roche posay gekocht en deze waren aanzienlijk goedkoper dan bij de apotheek. Ik was even huiverig omdat de recensies niet even positief waren, maar de levering was goed, netjes verpakt en 2 leuke gratis producten gekregen. De levering was een dag later dan aangegeven op de site, maar na contact met de klantenservice (werd snel opgenomen en zeer aardige dame aan de lijn) werd mij kenbaar gemaakt dat ze het erg druk hadden waardoor ze wat achterliepen. Excuses werd gemaakt en ik had het alsnog 1 dagje later in huis.

Super en snel

Mooie producten goede prijs en snelle levering

Snel en nog een leuk extraatje erbij!

Snel en nog een leuk extraatje erbij

Fijne webshop voor mijn shampoo en andere haarproducten. Super snelle levering

Snel en betrouwbaar.

Veel keus en snelle levering.

Zeer goed.

Alles naar wens .