Goede en snelle verzending

Alles is goed en snel gegaan.

Uitstekende producten

Ga zo door.

Snel geleverd, goed verpakt

Bestelling goed juist zn binnen drie dagen in belgie das minder maar verder alles goed ontvngen En super produkten

Snel het juiste product geleverd.

Prima ervaring; juiste product op tijd geleverd.

Top winkel

Grote sortering ruime keuze goede prijzen, Top merken van excellent kwaliteit. Snelle levering.

Prima website. goede communicatie en service. Bestelde leveringen worden steeds correct uitgevoerd en geleverd. Ga zo door.

Perfecte service

Blij met de spullen

Goed product en snelle levering

Goed en plezierig; kom terug

Heel Goed

Snelle levering. En altijd leuk dat er een cadeautje bijzit.

Top!!!

Top service!!!

Zeer positief! Klantvriendelijk! Klasse!

Ik ben op een aangename, vriendelijk manier heel goed en heel snel geholpen.

Alles goed.

Geweldig. Producten op tijd ontvangen..

Fijne producten

Fijne producten, schappelijke prijs.

Snelle service !!! Doen wat ze beloven

Snelle levering en kreeg nog een paar leuke kadootjes

Verkeerde product ontvangen

Ysl foundation besteld. Verkeerde lijn en verkeerde kleur ontvangen… moet nog contact opnemen met klantenservice dus daar kan ik niet zo veel over zeggen.

Snelle levering, prima producten

Snelle levering van de producten die ik nidig had. Goede prijs/ kwaliteitverhouding!

goede service

voor herhaling vatbaar

Snelle levering en kreeg nog een paar extraatjes. Heel leuk.

Superleuke extras

De website is overzichtelijk. De bestelling en levering zijn steeds vlot en volgens afspraak. En de extra attentie die je bij iedere bestelling ontvangt is zeer attent en wordt geapprecieerd.

Correcte en snelle levering

Dit was de eerste keer dat ik bij dit bedrijf iets besteld heb. Waarom ik geen 5 sterren heb gegeven is omdat de luchtzakjes die de bestelde compact powder in de verpakking moest beschermen tegen schade, dat naar mijn mening onvoldoende deden. De powder lag op de bodem v h doosje en als dat was gevallen was de poeder gebroken, ondanks de buffer in het pakket. Ik was blij te ontdekken dat het product nog heel was.

Snel accurate levering

Dit is mijn eerste bestelling. Tot dusverre heel tevreden.

Volledig volgens mijn verwachting!

Mijn verwachting volledig ingelost! Ik kende het artikel al een beetje. Is echt supe!

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG