nog niet zo goed

IK zit nog steeds op mijn bestelling te wachten. Eerste bestelling was snel, maar een andere creme .

Helemaal prima Alleen staat er gratis kadootje, maar deze was nergens te bekennen Maar verder geen probleem

Vlugge levering

Heel tevreden

Prima service!

Het product, dat ik wilde béstellen was uitverkocht. Kreeg keurig een berichtje wanneer het weer leverbaar was en ontving het product de volgende dag.

Top !

Uitstekend aanbod , perfecte service en heel fijn nog een geschenkje als extra bij te bestelling te vinden !

Geweldig!

De bestelling ging prima. Ook de betaling. Het pakket werd snel bezorgd en op tijd! Altijd leuk om iets extra’s erbij te ontvangen.

Supersnelle goede service

Doen wat ze beweren, snelle goede levering.

Bijna Prima

De communicatie en het verloop van de bezorging verliep prima. Alleen er zat geen dop op de showergel waardoor er vloeistof in de verpakking was gelopen.

Goed op de hoogte gehouden van bestelling en snel geleverd met een showergel als cadeautje. Helemaal top.

duidelijk en snel

Prima ervaringen

Betrouwbaar, duidelijk en overzichtelijk

Prettige site

Snelle verzending. Goede spullen. Duidelijke communicatie

Zeer snelle bezorging

Snelle en goede levering en niet duur.

Product is prima, levering duurde veel te lang.

Vrijdag besteld, zou zaterdag geleverd worden tussen 14.00 en 18.00 uur. Dat werd dus maandagavond om 20.40...dat vond ik erg jammer! Product is prima!

Lange levertijd

Deze bestelling laat lang op zich wachten. Ik heb het zondag besteld en het wordt vandaag ook nog niet bezorgd als ik op de track en trace link klik. Jammer. Maar volgende keer gewoon weer bij HBB24 bestellen, want het gaat meestal goed en snel.

Bestelling ( nog) niet ontvangen.

Bestelling (nog) niet ontvangen, dus er valt weinig te beoordelen...

Positieve ervaring.

Uitstekende afhandeling van mijn bestelling.

De producten waren conform mijn bestelling. Er was nog een extra verrassing bij gedaan. Leverings datum was volgens afspraak en de producten waren zorgvuldig verpakt naar mij verzonden.

Altijd snelle en goede service

Jammer dat deze keer mijn cadeautje niet meegeleverd was

Ik had drie van het zelfde besteld krijg netjes te horen dat ze nog maar twee hadden ze hebben 1 keer terug gestort netjes behandeld

Snelle en correcte levering

Alles netjes verpakt.

Snelle levering met goed geprijsde producten. En ik kreeg een gratis fles douche gel bij mijn bestelling!

Makkelijk en snel

Webshop die doet wat die beloofd, bestellen is gemakkelijk en de levering snel. Goed verpakt en ook nog een gratis presentje er bij.

Jammer dat DHL 3 dagen later bezorgde.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG