Niet zoals ik bij HBB24 gewend ben

Lekkage vanwege scheur in tube douchegel. DHL heeft pakketje beneden in de hal gedeponeerd, terwijl ik zat te wachten op bezorging. Niet eens de moeite genomen om aan te bellen.

Perfecte afhandeling van mijn bestelling

Correcte en zeer snelle levering.

Ik bestel nooit weer iets van HBB

Ik had 2 potjes besteld met versteviging voor mijn haar. Het viel me op dat de uitvoering van de potjes verouderd is. Ik had al eerder via een andere website een moderner potje ontvangen. Daarbij was 1 van de potjes met plakband dichtgeplakt, er zaten oude stukken van prijsstickertjes op en het potje was maar half vol. Ik vertrouw het product niet, ik heb geen idee wat er nu echt in het potje zit en ben niet van plan om dit in mijn haar te gaan doen.

slecht want we hebben nog steeds niets ontvangen

niet goed

Uitstekende service. Snelle levering. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Goed,

Jammer van dhl (deze persoon )niet de moeite nam om aan te bellen en reed vervolgens door. Dus pakket werd een weekend later geleverd

Bezorging snel

dik tevreden

Ik ben erg tevreden over de servise, het product en de 2 monstertjes die meegestuurd waren. Zoiets zal je bij Douglas nooit meemaken.

Heel tevreden!

Paar keer de klantservice gebeld en ik ben altijd goed geholpen.

Snelle service en goede prijzen

Goede prijzen en super snel geleverd!

Zonder problemen besteld en geleverd

Prima ervaring.

Het is een goede en duidelijke website. Genoeg keuze met mooie kwaliteit producten.

Wat ik wil bestellen is er bijna altijd. En de levering is ook snel. Heel fijn. Wel mis een favorieten mogelijkheid op de website. Dat zou wel makkelijk zijn.

Zoals het hoort.

Gewoon goed. Een vervoerder die goede informatie geeft, snel, prima verpakt en naast de 3 bestelde producten een probeerverpakking van een ander product. Netjes hoor!

Snelle levering en verzorgd en niet te duur

Er zat een kadootje bij mijn bestelling heel attent.

goede coördinatie en afspraken nagekomen

zie boven heb al veel vaker bij julliegekocht

Top Geregeld

Overzichtelijk snel binnen top site

Alles is prima verlopen en optijd bezorgt.

Altijd betrouwbaar en snelle levering, top!!!

Altijd betrouwbaar en snelle levering, top!!!

Werd snel geleverd en snel antwoord gekregen op mijn vraag die gesteld werd via chat.

Snelle service en levering en goede prijzen

Slecht

Het verkeerde wenkbrauw potlood is geleverd. Ik heb om 02 soft braun van Clinique gevraagd en er wordt 03 deep braun geleverd! Ik had er 5 besteld, allemaal verkeerd.

Uitstekende bezorging en service.

Ik had per ongeluk het gratis cadeautje verwijderd, gebeld met de klantenservice, ik kon dat niet meer ongedaan maken, het werd meteen geregeld dat ik het toch zou krijgen! Snel en correct geregeld en bezorgd.

Snelle levering en mooi ingepakt met nog een extra cadeautje erbij. Top!

Ik ontving geen producten, maar de klantenservice hielp me keurig en de fout werd meteen hersteld. Daarna ontving ik de producten binnen een paar dagen. Complimenten.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG