Alles naar wens!

Duidelijke productinformatie makkelijk besteld levering op tijd ondanks het winterweer! en eea netjes verpakt.

zeer snel binnen, keurig verpakt!

tot mijn verrassing was ondanks het slechte weer het pakketje van de bestelling er heel snel. Alles keurig verpakt. Aanrader

Niets op aan te merken

Snelle levering, mooie producten.

snelle levering prima producten.

top.

Zeer goede service !

Snelle levering, leuke cadeautje voor bestelling boven 40 euro☺️

Snel het juiste product geleverd

Idem

Goed en snel geleverd

Product naar wens en snel geleverd

Snel geleverd en super dat er een cadeautje bij zat

Wel een grote omdoos voor 1 fles shampoo. Qua duurzaamheid zou dit beter verpakt kunnen worden

1 dag later dan verwacht , verder prima

Uitstekende winkel

Goede communicatie, snel onderweg, fijne e tra's nooit geweten dat mijn favoriete parfum gewoon in Nederland te koop is. Happy customer!

Goede service. Levering conform toezegging

Geleverd in degelijke verpakking en op tijd!

Great service

Ordering was super easy, great communication and tracking of parcel. And super fast delivery Thank you for a super pleasant experience

Super service

Mijn mail nadat 1 item niet in voorraad was werd vlug beantwoord. Toen het produkt er terug was wist ik het vlug via mail. En de levering was ook heel vlug.

Super cool

Snelle levering en een heel lief kadootje erbij

Hele goede service.

Had tijdens mijn bestelling iets vergeten. Na een telefoontje kwam het allemaal goed.

Prima, snel geleverd!!

Prima, perfect!!

matig

matig je kan een bezorg moment kiezen en vervolgens word het niet op dat moment bezorgd. Geef dan de keuze niet. Verder was alles prima in orde.

Goede informatie over de brxirging

Gezien de drukte momenteel een dag later bexorgf dan ik had gevraagt. De volgende keurig tijdens aangegeven tijd bezorgd.

Digitaal niet eerlijk

Ik wist niet dat je Vichy producten online kon kopen. Mij is altijd verteld dat aanschaf alleen via een apotheek mogelijk was, vanwege de goede kwaliteit. Jullie kwamen op een of andere manier voorbij op mijn IPad. Jullie gaven aan de goedkoopste te zijn. Dat is echt niet. Het blijkt dat jullie eerst de prijzen erg hoog aanprijzen om vervolgens korting te geven. Tevens zat in mijn pakket ongevraagd een “crème” voor voeten, ook nog van een ander merk!! Ik bestelde 2 gezichtsproducten, ik zou zeggen houd het daar dan bij. Maar niet iets geheel anders waarin je niet bent geïnteresseerd. Je mag me altijd bellen 06-25036669

Snelle levering!

Altijd een kleinigheidje extra

Netjes verpakt en vlot geleverd met een leuke verrassing erin

uitstekend

prima. De goederen zijn zeer snel geleverd en naar wens

Snel geleverd en met een mooie cadeau verpakking.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG