Vlotte levering

Goede afhandeling

Bestelling tot bezorging goed. Erg leuk dat ze bij iedere bestelling een leuke verassing in de doos doen.

voordelige kappersbenodigdheden

Veel voordelige kappers- en schoonheidsproducten. snelle en correcte levering en altijd een verrassing erbij. Website zou nog iets gebruiksvriendelijker mogen.

Vandaag besteld morgen in huis klopt helemaal Netjes verpakt en er zit altijd iets extra’s bij

Coreckt bedrijf

Snelle levering ook in Belgie

Snel geleverd en correcte prijs !!

Heel leuk dat er steeds een cadeautje bij is, nu zelfs 2 omdat het vorige keer vergeten was !! Heel attent !!!

Top super

Super snelle levering

Altijd snel en correct

Al een aantal keer iets besteld. Gaat altijd snel en correct!

Leuk product en snelle levering

Snelle levering en goed product met goed prijs

Goed bezorg!

geen

Volgens planning geleverd en ook nog met een extraatje!

Snelle levering en altijd een leuke attentie

Goede en prettige service

Gewoon goed

Priem site

Duidelijke website, goede omschrijvingen en snelle levering

Bedankt voor de snelle levering en het heerlijke verrassingskado !

uitstekend!!

Al jaren ben ik klant van HBB24. Uitstekende webshop, vriendelijke klantenservice (indien nodig) en snelle levering. Echt TOP!!

Snel en correct

Snel en correct, alleen had een thuiswerk dag en toch volgende dag bij een servicepunt moeten ophalen. Niemand aan de deur geweest

Wauw!

Ben net met de shampoo begonnen. Voelt goed en je hebt niet veel nodig. Snelle levering en een leuk cadeautje erbij. Geweldige service. Top!

Levering en afwikkeling order geen problemen voor gedaan. Ik ben goed op de hoogte gehouden van status product.

geweldig

pakje afgeleverd zoals voorzien samen met een leuk cadeautje

Goede prijs kwaliteit verhouding

Prima verzorgde levering van een mooi product.

Goed!

Ik heb nog steeds géén pakket ontvangen

Ik heb enkel 'n paar gratis artikelen ontvangen , waar ik niét op zat te wachten. De uiteindelijke bestelling heb ik nog steeds niét!! Ik heb geen idee of dat normaal is bij jullie dat de bestelling in 2 keer komt ? Ik hoor het graag. M.vr.gr. José

Uitstekend!

Niet helemaal goed

Was een creme niet leverbaar

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG