Super fast and precise delivery!

Excellent service, good and wide range of hair products!

Goed en snel

Alles naar wens verlopen,top

Goede website, snelle levering, kadootje er gratis bij.

Vlot geregeld

Je hoeft nooit lang te wachten op je bestelling. Zelfs niet in coronatijd

MIjn ervaring is goed

Prima op tijd afgeleverd

Goede prijs en snel

Lekker snel geleverd, veel keuze voor goede prijs

prima, levering volgens afspraak

leuk en nog een kadootje erbij.

Zalig !

Snelle levering ,leuke gebruiks verpakking ,ruikt lekker, werkt goed Dank u wel voor het kadootje wat erbij zat ,ook heeeerlijk op de ruwe huid ,ja hoor tis echt waar en nee ik ben geen familie Tot de volgende aankoop ,dank u wel !,groetjes

Alleen kwam DHL een uur te laat met het pakket dan beloofd werd

Besteld volgende dag binnen.

Jammer

Jammer dat bij de 1 liter flessen shampoo geen pompjes bijgeleverd waren terwijl ik daar wel om gevraagd had. Ook het cadeautje zat er niet bij. Wel goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.

Besteld op advies van mijn dochter, absoluut niet teleurgesteld!

Prachtige en snelle service!

Dito

perfect

perfect

M'n pakketje zeer snel bezorgd en netjes afgeleverd

uistekend

heel goed

Ik was op zoek naar een accessoire bij mijn föhn. Hier heb ik hem gevonden voor een goede prijs. De omschrijving was duidelijk genoeg ook te weten dat het accessoire zou passen. Verzendkosten waren acceptabel, mede dankzij de keuze mogelijkheid om af te halen bij DHL-servicepunt. Het product is in goede conditie en tijdig ontvangen. De communicatie was goed. Er zat een cadeautje bij. Erg aardig.

zeer goede producten

Rap en goed geleverd.

zeer klantvriendelijk

mijn bestelling werd niet in 1x compleet geleverd maar er werd razendsnel gereageerd op mijn mail en de volgende dag ontving ik een nazending. Mooi product, mooi verpakt, zeer klantvriendelijke afhandeling

Prima levering

Ik kreeg een extraatje erbij maar misschien is het wel handig om te vermelden wat het is.. Ik kom thuis namelijk om van de hamdcreme

heel goed gewoon doorgaan.

Altijd snel en goede kwaliteit

Goed ingepakt, snel geleverd en een leuk cadeautje erbij.

Snelle levering en fijne service

Snelle levering van mijn product met een super kwaliteit/prijs verhouding. Fijne service en goed op de hoogte gehouden waar mijn pakket was. Zeer tevreden.

Snelle bezorging, klantvriendelijke service

Ik heb een parfum besteld die was binnen 24 uur bezorgd met een cadeautje daarbij. Heel aangenaam berdrijf. Ik zal zeker dit service aanbevelen.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG