content

goede service en bereikbaarheid

Ruime keuze in haar producten Voor een goede prijs en snelle levering

Snelle levering en prima prijs voor het product

Perfect zoals altijd. Heel erg leuk dat je er een kado bij krijgt. Heel attent!

meldde netjes vertraagde levering maar toch mooi op tijd

prima volgens afspraak

Gewoon prima

Alles keurig bezorgd op aangegeven datum. Netjes track en trace nummer ontvangen. Een aanrader, zeker ook als het om de prijzen gaat

Snel

Tot volgende keer

nooit problemen gehad

Incomplete pakket ontvangen, maar het was uiteindelijk met wat extra's goed afgelopen.

geen bijzonderheden

Helemaal goed!

Makkelijk bestellen, goede prijzen en snelle levering.

Goeie prijs snel verzonden

Altijd wat ik zoek hebben ze

Snel en goed

Het pakket was snel bezorgd alles zat erin en een fijne handcreme kado.

Snelle verzending

Mijn pakket was snel verzonden. De shampoo was goed verpakt. En er zat een cadeautje bij. Super leuk!

Voortreffelijk

Alleen bij HBB24.nl kwam ik voordelig uit met de artikelen die ik op mijn verlanglijstje had. Een snelle en vlotte aflevering van HBB24. Ik kon zodoende ook sneller van mijn producten genieten. Erg attend van HBB24 vond ik ook dat ik een cadeau bij mijn bestelling kreeg.

Snelle levering. Goede producten

Snelle levering en goede service

Beter dan de parfumerie zaken!

Ruim assortiment op voorraad. Snelle levering.

De artikelen zijn precies wat ik bestelde.

Prima, jammer dat de verrassing er niet bij zat.

Heel prettig/goed

Foutje in afrekening na belletje perfect opgelost door Belgische medewerkster . Inhoudelijk en vriendelijk opgelost .

Snel en goed

Goede en snelle bezorging

Uiterst tevreden

Snelle verzending en de producten waren leuk geprijsd. Zeker een aanrader om hier te bestellen.

Prima product attent cadeautje bijgesloten!

Snelle levering, goed product en heel attent een extraatje bijgesloten. Kortom, een tevreden klant!

Topservice

Was bij mijn bestelling iets vergeten.asm te klikken, een mail eraan gewaagd, hoe te handelen ivm bezorgkosten. Oude order werd gecanceld en zij maakten het direct in orde net een nieuwe bestelling. Was de dag erna al in huis. En ook nog een kadootje bij mijn bestelling. Ik vind het een topervaring.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG