Lange levertijd

Beste, Vorige week zondag heb ik mijn pakje besteld en ondertussen heb ik nog steeds niets morgen ontvangen.

Snel geleverd en ook nog een extraatje erbij

Goede erving mee, maar zou fijn zijn als product vaker in aanbieding komt dan kan ik nog meer en vaker bestellen.

Uitstekende ervaring. Altijd weer

Hele snelle levering !! Producten netjes ingepakt En het kadootje is altijd een leuke verrassing!! Prima!!!

Zie bo ven

Een positieve ervaring.

Het bestelde werd bijzonder snel geleverd. Een kleine attentie erbij. Prima.

tevreden

goed geleverd

Vlotte bedtelling

Vriendelijk personeel, vlotte bestelling!

Mooie haarproducten voor een scherpe prijs met kkadootje en snelle levering!

Uitstekend!

S

Snel en betaalbaar

De levering was snel en de prijs zeer gunstig. Ik ben dik tevreden

heel goed

Goede prijzen!

Super!!

Goed en netjes bezorgd.

fijne ervaring

ik had een fout gemaakt met het bestellen ik toen heb ik gebeld met de vraag of het nog herstelt kon worden ja dat kon nog herstelt worden. 2 dagen later had ik het in huis goed verpakt, fijne ervaring werd netje geholpen.

Snel en accuraat

Uitstekend! Niets Verder toe te voegen

Snel geleverd, de juiste kleur

ik ben zeer tevreden! De flip in is iets minder vol dan ik had gedacht maar ik ben er alsnog heel blij mee.

Super snelle levering

Super snelle en goede levering

Heb twee keer bij HBB24 bestelt. Ze hebben goede aanbiedingen en producten worden snel en goed verpakt geleverd.

Prima geleverd

Bedankt voor de attentie. Maak de verzendkosten vanaf €20 gratis. Genereert uiteindelijk een hogere omzet.

Helemaal tevreden

Fijne site, duidelijk en snelle bezorging

Super contente

Les pris défient toute concurrence et la livraison est rapide en 2 jours max. Cliente depuis 3 an

Snelle prima levering

Duidelijke website en een snelle levering. Ook altijd fijn dat je een duidelijke orderbevestiging en track and tracé krijgt zodat je het pakketje goed kan volgen.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG